Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Λαϊκή οργή για τους πολιτικούς που κατέστρεψαν την χώρα «Να οδηγηθούν τώρα στις αγχόνες...» Του Γιάννη Κανελλάκη

Λαϊκή οργή για τους πολιτικούς που κατέστρεψαν την χώρα

«Να οδηγηθούν τώρα στις αγχόνες...»


Του Γιάννη Κανελλάκη



«Σήψη», «μπόχα», «σαπίλα», «διαφθορά». Είναι μερικές από τις λέξεις που ακούονται, πιο έντονα, τον τελευταίο καιρό, από το στόμα κάθε συμπολίτη μας, ο οποίος παρακολουθεί αηδιασμένος καθημερινά τις βρωμιές πολιτικών, οι οποίες αποκαλύπτονται από τα «πόθεν έσχες» ή «το πόθεν αίσχος», τις μίζες, τις αρπαχτές, τις δωροδοκίες και ένα σωρό άλλα. Με αποκορύφωμα την εξευτελιστική ενέργεια του αχυρανθρώπου και ανεγκέφαλου γόνου της δυναστείας Καραμανλήδων και Λιάπηδων, Το πολιτικό σύστημα, δεν είναι μόνο σάπιο, μολυσμένο, δηλητηριασμένο και «καρκινογενές» αλλά και επικίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια, την σταθερότητα και το μέλλον, αυτού του τόπου και του λαού. Αυτά τα σάπια και αηδιαστικά πρόσωπα των Καραμανλήδων, Λιάπηδων και άλλων δυναστειών, τυράννων, οικογενειοκρατιών, απατεώνων, πεινασμένων, συμμοριών, τρωκτικών, κρατικοδίαιτων, κηφηναριών, αρχομανών, μωροφιλόδοξων, ξεπεσμένων, τυχοδιωκτών, τυμβωρύχων, πατριδοκάπηλων, ξενόδουλων, αυλοκόλακων, δουλοπρεπών, Ζιμενοτρόφων, υποβρυχιοτρόφων και πολλών άλλων, σκωληκοειδών και ερπετόβιων, πρέπει το συντομότερο να καρατομηθούν με συνοπτικές διαδικασίες, ώστε να ηρεμήσει και να ξεβρομίσει ο τόπος. Αν δεν γίνει αυτό ,τότε η χώρα θα βυθιστεί σε πολλά δεινά.
Βυθισμένοι στα σκάνδαλα, την διαφθορά και την λεηλασία, καταληστεύουν εδώ και χρόνια τον ελληνικό λαό χωρίς σταματημό. Πλούτισαν και πλουτίζουν σε βάρος της ανάπτυξης, της ευημερίας, της μοίρας, της τύχης και της ασφάλειας αυτού του τόπου και του λαού, χωρίς να λογαριάζουν τίποτα. Οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία και τον λαό στην πείνα ,για να αποκτήσουν αυτοί βίλες, κότερα, και τεράστιες περιουσίες με μαύρα χρήματα από μίζες και ουδείς έχει τιμωρηθεί, με εξαίρεση 2-3 περιπτώσεις, για να συνεχίσουν οι υπόλοιποι το άγριο φαγοπότι.
Συνέστησαν συμμορίες οικογενειακές με αχυράνθρωπους γόνους και απογόνους, τους υπουργοποίησαν, τους επέτρεψαν να πλουτίσουν με ανήθικους, βρώμικους και εξευτελιστικούς τρόπους και μέσα και ουδείς τολμούσε να τους αγγίξει ,γιατί ο λαός κοιμάται τον ύπνο του αφελούς και οι βαρόνοι Καραμανλήδες, Λιάπηδες και άλλοι εγκληματικοί οικογενειοαπατεώνες και καρδινάλιοι της σήψης άρπαζαν τα εκατομμύρια από μίζες και άλλες βρώμικες δοσοληψίες, και αρμενίζουν στα πελάγη με πολυτελή σκάφη αναψυχής.
Από την πρόσφατη πράξη αίσχους και ντροπής του Ζιμενοτραφή Λιαπηβαρόνου, αποδείχτηκε για μία ακόμη φορά πόσο βάθος, πλάτος και μήκος ,έχουν τα οικονομικά και άλλα εγκλήματα, που έχουν διαπράξει σε βάρος εκατομμυρίων συμπατριωτών μας, οι οποίοι δεν έχουν να φάνε, είναι άνεργοι, είναι βυθισμένοι στο σκοτάδι, αρρωσταίνουν και πεθαίνουν αβοήθητοι και άλλοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους, τις οικογένειές τους, την πατρίδα τους για να βρουν ένα κομμάτι ψωμί.
Αυτοί, λοιπόν, οι αδίστακτοι και επικίνδυνοι γόνοι της ολιγαρχίας, οι τραμπούκοι της πολιτικής, οι νταβατζήδες του ελληνικού λαού, οι αγύρτες, οι σάπιοι της πλουτοκρατίας, οι λεπροί της φυλής μας, οι διεφθαρμένοι της ελληνικής κοινωνίας, οι φυγόδικοι, φοροφυγάδες, τα στίγματα, οι ραγιάδες και μιάσματα του τόπου, «πρέπει αύριο, όπως λένε πολίτες, να καταδικαστούν «δια απαγχονισμού και λιθοβολισμού» στην πλατεία Συντάγματος ή να εκτελεστούν στο Γουδί. Αν δεν γίνουν αυτά, η χώρα μας και ο λαός, οδηγούνται ολοταχώς σε κατοχικές και εμφύλιες συμφορές!!!» Καλές Γιορτές!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου