Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Οργισμένοι πολίτες κατά πολιτικών « Βάλτε και στην... ανάσα μας διόδια αλήτες!» Του Γιάννη Κανελλάκη



Οργισμένοι πολίτες κατά πολιτικών
« Βάλτε και στην... ανάσα μας διόδια αλήτες!»

Του Γιάννη Κανελλάκη



Ταμπουρωμένοι μέσα στο «διαφθορείο», της Βουλής, όπως το αποκαλούν πολίτες, βουλευτές και υπουργοί «δεν έχουν το θάρρος και την τόλμη να κυκλοφορήσουν στους δρόμους ν΄ ακούσουν τα προβλήματα του λαού, των εργαζομένων, των άνεργων των φτωχών, των ταλαιπωρημένων, που καθημερινά εξοντώνονται και εξαθλιώνονται από τα αβάστακτα οικονομικά μέτρα, τα οποία τους έχουν γονατίσει».
Μέσα από αυτό το «διαφθορείο» αποφασίζουν και νομοθετούν σε βάρος ενός λαού, χωρίς ποτέ να ρωτήσουν αν μπορούν ν΄ αντέξουν οι πολίτες τα μέτρα τα οποία ψηφίζουν, «αρκεί οι ίδιοι να διατηρούν τα υπουργεία τους, τους μισθούς τους, τα προνόμια τους και να ζουν ως κηφήνες και κρατικοδίαιτοι σε βάρος των ελλήνων που δεινοπαθούν».
Και δεν έφθαναν τα «βάρβαρα και φασιστικά μέτρα», μας φόρτωσαν στην πλάτη και τα «χαράτσια» των διοδίων. «Αυτοί οι αλήτες, οι απατεώνες, οι συμμορίες, οι επικίνδυνοι, οι λαοκτόνοι, οι κηφήνες, οι κρατικοδίαιτοι», όπως τους αποκαλούν έλληνες πολίτες «υπέκυψαν στους εκβιασμούς των μεγαλοεργολάβων, των κερδοσκόπων, των αφεντικών τους». Και «γέμισαν διόδια την χώρα και μάλιστα με τιμές διέλευσης χωρίς προηγούμενο, ενώ για τον εαυτό τους οι βουλευτές ζήτησαν από την Βουλή να απαλλάσσονται από την πληρωμή διοδίων!
Εξοργισμένοι και ασυγκράτητοι εκατομμύρια έλληνες πολίτες «ζητούν να μειωθούν άμεσα οι τιμές στα διόδια», πριν φθάσουν στο σημείο, όπως λένε, να «πυρπολήσουν» το ίδιο το Κοινοβούλιο και να «επιτίθενται, εναντίον πολιτικών όπου και αν τους συναντούν!»
Το φαινόμενο της «αυταρχικής νοοτροπίας των κυβερνώντων» έχει προβληματίσει έλληνες πολίτες οι οποίοι καθημερινά μιλούν « για φασιστικό και ετσιθελικό καθεστώς του αποφασίζομεν και διατάσσομεν». Χαρακτηρίζουν «επικίνδυνους, ανίκανους, ανδρείκελα, αχυράνθρωπους, τρωκτικά, άδεια κοστούμια, αυλικούς, δοσίλογους, πουλημένους, προδότες, αλήτες, φασίστες, τεμπέληδες «τους περισσότερους από τους σημερινούς υπουργούς, οι οποίοι για το μόνο που φροντίζουν είναι να πλουτίζουν σε βάρος των ελλήνων», τους οποίους οι ίδιοι τους εξευτέλισαν και διαπόμπευσαν με την πολιτική τους».
Οι πολίτες μιλούν, χωρίς περιστροφές, «για Γουδί, κρεμάλες και εξέγερση κατά των προδοτών, τους οποίους, όπως λένε, θα τιμωρήσουν με τον ίδιο τρόπο, που αυτοί εξαθλιώνουν χιλιάδες οικογένειες». Με σύνθημα «οι προδότες στο Γουδί», όπως λένε έλληνες εξοργισμένοι «η λαϊκή εξέγερση δεν θ΄ αργήσει... ώστε ν΄ απαλλαγεί ο τόπος από τους πουλημένους, διεφθαρμένους, προσκυνημένους!» Και μάλιστα, αγανακτισμένοι πολίτες με τα διόδια, είπαν μεταξύ άλλων: «Βάλτε και στην... ανάσα μας διόδια αλήτες!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου