Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Αποκάλυψη – σοκ ! Μητσοτάκης και Καραμανλής ευχαριστούν με επιστολές τους τον Χριστοφοράκο της Ζίμενς * Του Γιάννη Κανελλάκη



Αποκάλυψη – σοκ !

Μητσοτάκης και Καραμανλής
ευχαριστούν με επιστολές τους  
τον Χριστοφοράκο της Ζίμενς

Του Γιάννη Κανελλάκη



        Διετέλεσαν πρωθυπουργοί  της χώρας, κυβέρνησαν τον τόπο και τον λαό,  υποσχέθηκαν κάθαρση και πάταξη της διαφθοράς. Ο ελληνικός λαός τους εμπιστεύθηκε, τους ψήφισε, και ανέμενε να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις «για μια καλύτερη Ελλάδα, για ένα καλύτερο μέλλον, για ένα καλύτερο αύριο», όπως οι ίδιοι τους έλεγαν προεκλογικά. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τέως πρωθυπουργό της χώρας και τον Κώστα Καραμανλή, τέως πρωθυπουργός της χώρας κι αυτός. Κι ενώ ο ελληνικός λαός ήλπιζε και ονειρευόταν, ότι οι δύο πρωθυπουργοί να χτυπήσουν «το μαχαίρι στο κόκαλο» και να ξεβρομίσουν τον τόπο από τους διεφθαρμένους, τους κλέφτες, τους απατεώνες, τα τρωκτικά, τους κηφήνες, τους κρατικοδίαιτους, τους μιζαδόρους, τους αυλικούς τους και πολλούς άλλους, όπως τους αποκαλούν καθημερινά οι έλληνες πολίτες, έπραξαν ακριβώς το αντίθετο.
        Την εποχή που οι μίζες έπεφταν βροχή από αξιωματούχους της περιβόητης και αμαρτωλής Ζίμενς, οι δύο παραπάνω πρώην πρωθυπουργοί της χώρας, «είχαν μπει, για τα καλά, μέσα στο παιχνίδι της διαφθοράς, της σήψης, της μπόχας, της αρπαχτής και της διαπλοκής», όπως ακούγεται από κάθε έλληνα πολίτη. Με επιστολές τους προς τον «αρχιερέα», όπως τον αποκαλούν, των μιζών της Ζίμενς, Μιχάλη Χριστοφοράκο, τον ευχαριστούσαν «για την στήριξή του στους προεκλογικούς πολιτικούς αγώνες τους, την οικογένειά τους, τις προσπάθειές τους» και για πολλά άλλα που έκαναν ως πρωθυπουργοί και όχι μόνο.
        Οι δύο επιστολές - φωτιά του Κώστα Μητσοτάκη και του Κώστα Καραμανλή, προς τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, «μαρτυρούν το μέγεθος της διαπλοκής, της συνεργασίας, της οικονομικής υποστήριξης», αλλά και της «πελατειακής σχέσης» των δύο ανδρών με τον «αρχιερέα» των μιζών της Ζίμενς κ. Χριστοφοράκο.  Η επιστολή του Κώστα Καραμανλή προς τον Χριστοφοράκο εστάλη στις 24 Μαΐου 2004 και αναφέρει : «Κύριε Χριστοφοράκο, για τις εκλογές της 7ης Μαρτίου το κόμμα μας διεξήγαγε έναν προεκλογικό αγώνα που, πέραν του νικηφόρου αποτελέσματος, κατά γενική ομολογία έθεσε τα θεμέλια για την οικοδόμηση ενός νέου πολιτικού πολιτισμού στην πατρίδα μας.
       Η εμπιστοσύνη με την οποία μας περιέβαλε το 45% του εκλογικού σώματος και η ανάθεση της εντολής για τη διακυβέρνηση της χώρας είναι μεγάλη τιμή αλλά ταυτόχρονα και τεράστια ευθύνη.
       Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω προσωπικά για την υποστήριξή σας στη μεγάλη μας προσπάθεια για το νέο ξεκίνημα και να σας διαβεβαιώσω ότι η Νέα Διακυβέρνηση έχει θέσει ως μείζονα στόχο της να κάνει τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων, για ένα καλύτερο αύριο, πραγματικότητα. Με εκτίμηση, Κώστας Καραμανλής».

        Η επιστολή του άλλου πρώην πρωθυπουργού της χώρας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, προς τον «αρχιερέα» των μιζών της Ζίμενς , Μιχάλη Χριστοφοράκο, με ημερομηνία 18.1.2007 αναφέρει: «Η οικογένειά μου και εγώ, σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την συμπαράστασή σας.
       Η στήριξή σας μας έδωσε δύναμη και υπήρξε πολύτιμη για  μας. Κ.Κ. Μητσοτάκης».

        Το Made in Creta αποκαλύπτει σήμερα τις δύο αυτές επιστολές, των δύο πρώην πρωθυπουργών, για να πληροφορηθεί για μία ακόμη φορά ο ελληνικός λαός «το μέγεθος της σήψης, της διαφθοράς και της διαπλοκής, πρώην και νυν πρωθυπουργών, υπουργών και αυλικών τους»,  σε «βρώμικα και σάπια» κυκλώματα, από τα οποία πλουτίζουν με μίζες και ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε βάρος των συμφερόντων της χώρας και του λαού, τον οποίον καταδυναστεύουν, εξοντώνουν και εξαθλιώνουν οικονομικά με τα βάρβαρα μέτρα που παίρνουν οι βαρόνοι της Βουλής. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου