Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Έφυγαν οι Αναλώσιμοι. Ερχονται τα 2 κόμματα των επιχειρηματιών!

ΩΔΙΝΕΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΕΚΕΝ ΜΥΝ
Φεύγουν από τα υπουργεία τους και μένουν εκτός κυβέρνησης οι κ.κ. Θανάσης Τσαυτάρης, Άδωνις Γεωργιάδης, Κωστής Χατζηδάκης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Σίμος Κεδίκογλου και Θεόδωρος Καράογλου, Γιάννης Μιχελάκης.


Από το υπουργείο Παιδείας φεύγει ο κ. Κ. Αρβανιτόπουλος.
Αν εξαιρέσεις τον προκλητικό Αρβανιτόπουλο (που υπάρχει πιθανότητα να αναβαθμισθεί με το Ναυτιλίας) οι άλλοι τράβηξαν κουπί -ακόμη και ο Αδωνης που έμπαινε μπροστά σε όλες τις μάχες.
Προφανώς πρόκειται για τους Αναλώσιμους της κυβέρνησης.
Εκεί που θα γίνει το μεγάλο μπάχαλο είναι το Οικονομικών που όπως όλα δείχνουν θα το παντρευτεί ο Σαμαράς.
Πολύς θόρυβος για το τίποτα.
Ωδινεν όρος και έτεκεν μυν!... O συγκεκριμένος ανασχηματισμός δείχνει πως το πολιτικό προσωπικό δεν διαθέτει πάγκο και ανακυκλώνοντα τα ίδια υλικά χωρίς τόλμη και φαντασία.
Στο μεταξύ σήμερα από νωρίς το πρωί ο Στουρνάρας με την βοήθεια των Δημήτρη Κανέλη και Αναστάσιου Μπάνου "καθαρίζουν" όλα τα αρχεία του υπουργείου και ιδιαίτερα του γραφείου του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού αν ο ανασχηματισμός αποδειχθεί παρωδία-κάτι που αρχίζει να διαφαίνεται- σε ένα μήνα από σήμερα δυο βαριά επιχειρηματικά ονόματα θα ανακοινώσουν την δημιουργία δύο νέων κομμάτων ενώ η κυβέρνηση Σαμαρά αγκομαχώντας είναι ζήτημα να φθάσει στον Οκτώβριο.
Στην ιδέα δε ότι ένα μήνα τώρα δεν δουλεύει τίποτε για να αναβαθμισθεί τελικά σε υπουργός Οικονομικών ο Σταικούρας ή να αναλάβει το υπουργείο ο Σαμαράς θα μιλάμε για την απόλυτη παρωδία...
Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου