Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Η «μάχη» Σκορδά – Κοκκόρη και ο Μαυραγάνης


kokkΌπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο ΝΕΟ, δύο γαλάζια στελέχη σκέπτονται να διεκδικήσουν τη θέση. Ο νυν υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς και ο Γραμματέας Κοιν. Ασφαλίσεων Παναγ. Κοκκόρης.
Ο τελευταίος, μάλιστα, με μακρά πορεία στο συνδικαλιστικό των εφοριακών ουδέποτε έκρυψε το ενδιαφέρον του για τη θέση, την οποία διεκδίκησε και την προηγούμενη φορά.
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων ενδιαφέροντος σχετικά με τη θέση του επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, η οποία και έμεινε κενή μετά τον εξαναγκασμό σε παραίτηση του κ. Χάρη Θεοχάρη, λήγει την επόμενη Κυριακή. Ωστόσο, στο παρασκήνιο η μάχη των επιγόνων έχει ήδη ξεκινήσει.

Η μάχη, λέγεται, είναι μεταξύ των δύο. Ωστόσο είναι σαφές ότι το τελικό μήνυμα θα σταλεί από την κυβέρνηση, δηλαδή ποιός από τους δύο θα υποβάλλει τα χαρτιά του προκειμένου να κριθεί για τη θέση. Μόνο βέβαιο είναι ότι ο νεος ΓΓΔΕ θα είναι γαλάζιων αποχρώσεων, γεγονός που οδηγεί, πιθανά, στην απομάκρυνση του Γ. Μαυραγάνη από την κυβέρνηση προκειμένου στη θέση του να μπει στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. 
Πηγή: matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου