Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Μαρτυρία σοκ οδηγού που παραμένει στο «Norman Atlantic»

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των επιβατών που βρίσκονται παγιδευμένοι για περισσότερες από 26 ώρες στο κατάστρωμα του πλοίου «Norman Atlantic»
«Μας παίρνουν όλη τη νύχτα τα ελικόπτερα. Δεν έχει χτυπήσει κανένας. Περιμένουμε να έρθει η σειρά μας».
Τα λόγια ανήκουν στον κ. Μπλέτσα οδηγό φορτηγού που παραμένει εγκλωβισμένος πάνω στο Norman Atlantic και μίλησε στον ΑΝΤ1.
«Eλπίζω να τελειώσει εδώ. Είμαστε καλά περιμένουμε να μας σώσουν» δήλωσε παραμένοντας ψύχραιμος παρά την τεράστια ταλαιπωρία που έχει υποστεί.

«Η διάσωση γίνεται μόνο από αέρος, το ελικόπτερο παίρνει πέντε ή έξι άτομα και ένας άλλος τύπος ελικοπτέρου 2 ή 3. Ένα δικό μας ελικόπτερο χθες έρευνας και διάσωσης πήρε δέκα άτομα. Η φωτιά συνεχίζεται όχι τόσο έντονα, καίει λόγω των φορτηγών με λάδι και δεν σβήνει εύκολα. Όλοι μας πεταχτήκαμε έξω μόλις μας είπαν φωτιά» συνέχισε.

Έκκληση για το σύζυγό της
Δραματική έκκληση για το σύζυγό της έκανε η κ. Νεκταρία, ο οποίος βρίσκεται πάνω στο φλεγόμενο πλοίο.

Η τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί του ήταν χθες τα ξημερώματα, όπου της μετέφερε την αγωνία του και το φόβο του για την κατάσταση του πλοίου. «Καιγόμαστε», της φώναζε και της ζήτησε να φιλήσει τα δυο παιδιά τους.

Η κ. Νεκταρία μιλώντας στο mega κάνει έκκληση προκειμένου να την ενημερώσουν οι Αρχές για το σύζυγό της καθώς από χθες δεν έχει καμία ενημέρωση για το που βρίσκεται.
Συγκλονίζει η περιπέτεια ζευγαριού
Ένα ιδιαίτερα άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε ένα νεαρό ζευγάρι που βρέθηκε στο πλοίο Norman Atlantic, περνώντας μαρτυρικές ώρες αγωνίας μακρυά ο ένας από τον άλλον.
Η Ευθυμία Αρβανίτη, μαζί με τον γιατρό σύζυγο της, κύριο Κουτσιανά, είχαν επισκεφτεί τους συγγενείς τους στην Ελλάδα, καθώς διαμένουν και εργάζονται στην Γερμανία.

Το θρίλερ για την οικογένεια ξεκίνησε όταν η γυναίκα διασώθηκε από το φλεγόμενο πλοίο, ενώ ο άντρας της έμεινε πίσω...

Το ζευγάρι αφού πέρασε όμορφες οικογενειακές στιγμές, έπρεπε να επιστρέψει στην Γερμανία, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, επιλέγοντας το Norman Atlantic.

Το θρίλερ με τον γιατρό, αισίως έλαβε τέλος, καθώς έπειτα από ώρες παρελήφθη από Super Puma και μεταφέρθηκε σώος στην Ιταλία στην επαρχία του Λέτσε. 
Πηγή: kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου