Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Υπoψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας, ο Σταύρος Δήμας


Ο Σταύρος Δήμας θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, και στις τρεις ψηφοφορίες της Βουλής, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας Σταύρος Δήμας δήλωσε πριν από λίγο, βγαίνοντας από το γραφείο του, ότι ευχαριστεί τον πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, τις ΚΟ των κομμάτων «αλλά και όλους εκείνους που ανεξάρτητα αν θα με ψηφίσουν είπαν καλά λόγια για μένα». Σε ερώτηση αν απευθύνει πρόσκληση στα άλλα κόμματα να τον ψηφίσουν, απάντησε ότι επιθυμεί να συμβάλει και αυτός είναι ο σκοπός του, στην ενότητα του ελληνικού λαού. «Ναι, το ελπίζω» απάντησε ερωτηθείς αν εκτιμά ότι θα βρεθούν οι 180.

Στην υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος. «Πιστεύω ότι είναι ο καταλληλότερος διάδοχος του Κάρολου Παπούλια» τόνισε.
Εξάλλου, η εκπρόσωπος της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου, είπε: «Εξαιρετικός ο κ. Δήμας, μόνο καλά λόγια έχω να πω γι' αυτόν. Νομίζω ότι για τον θεσμό και το αξίωμα είναι ένας άνθρωπος απολύτως κατάλληλος».
Από τη μεριά του, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, σημείωσε: «Τον εκτιμώ και εγώ. Όπως έχουμε πει, όμως, δεν είναι θέμα προσώπου. Δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουμε εμείς. Ο κ. Δήμας είχε και τις πόρτες του ανοιχτές, όταν ήταν υπουργός, σε αντίθεση με την πρακτική άλλων. Νομίζω ότι σε κάθε περίπτωση ας πούμε μια καλή κουβέντα, αλλά τα διλήμματα είναι ιστορικών διαστάσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου