Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Όσο και να θέλουν οι γερμανοί και οι λοιποί φίλοι τους- Φίδια, να μας ταπεινώσουν δεν θα τα καταφέρουν.

13-2-2015
Ακούω, βλέπω, γράφω αδέσμευτα…

Του Γιάννη Κανελλάκη


● Όσο και να θέλουν οι γερμανοί και οι λοιποί φίλοι τους-
Φίδια, να μας ταπεινώσουν δεν θα τα καταφέρουν.

● Όσο και να επιδιώκουν οι γερμανοί και τα σκυλιά της διεθνούς τοκογλυφίας να διαπομπεύσουν τον ελληνικό λαό άδικα κουράζονται…

● Όσο και να προσπαθούν οι γερμανοί ναζί να εξοντώσουν οικονομικά τους έλληνες πολίτες άδικα χάνουν τον καιρό τους. Όταν οι έλληνες εδώ και πέντε χιλιάδες χρόνια έγραφαν ιστορία, λαοί σαν τους γερμανούς και ομοιούς τους δεν υπήρχαν ούτε ως χορτάρια στα χωράφια τους. Τουμπεκί λοιπόν ψιλοκομμένο μπροκολόφατσες…

● Πάμε τώρα στα όσα συμβαίνουν τελευταία. Οι μάχες στα πεδία των Βρυξελλών θα συνεχίζονται μέχρι τελικής νίκης ή ήττας. Η υποταγή σε κάποια σκυλιά ευρωπαϊκών χωρών δεν πρόκειται να γίνει, ότι και να γίνει. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

● Και σαφώς οφείλουμε χρήματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού τα τρωκτικά της πασοκονεοδημοκρατίας έβγαλαν δισεκατομμύρια στο εξωτερικό και δυστυχώς κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι. Τι θα κάνετε γι΄ αυτούς κύριε Τσίπρα;

● Και σαφώς το Δημόσιο Χρέος της χώρας μας ξεπερνάει τα 320 δισ. ευρώ, αλλά αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το μερκελεστάν θα παίζει με την αξιοπρέπεια μας, την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας και την ζωή μας. Αυτά στο Άουσβιτς…

● Και σαφώς είμαστε υποχρεωμένοι να επιστρέψουμε στους δανειστές μας τα όσα εισπράξαμε μέχρι τώρα, αλλά αφού οι τελευταίες κυβερνήσεις αποδείχτηκαν πουλημένες, προσκυνημένες και ξενόδουλες απέναντι στα γεράκια της Ευρώπης, ας βάλουμε όλοι τώρα το χέρι στην τσέπη και ο Θεός βοηθός! Αρκετά πλήρωσε και πληρώνει ο έλληνας πολίτης από το κομπόδεμα του, το υστέρημα του, τη σύνταξή του.

● Αν το δίκαιο υποχωρήσει πρό του αδίκου, τότε το δίκαιο τραυματίζεται, αιμορραγεί, πονάει!

● Αγαπητέ κύριε Τσίπρα, θα ήταν άδικο να απογοητευτεί ένας λαός από οποιαδήποτε μετακίνηση των προεκλογικών σας εξαγγελιών. Τολμήστε για να νικήσετε. Εκτός κι εσείς γνωρίζετε κάτι που δεν γνωρίζουμε εμείς.

● Με τις τελευταίες εκλογές ο ελληνικός λαός αποφάσισε να πετάξει πάνω απ΄ το κορμί του τα βάρη των βρώμικων κυβερνήσεων, τα βάρη των βρώμικων και σάπιων πολιτικών, τα βάρη των διαπλεκόμενων και διεφθαρμένων υπουργών και πρωθυπουργών. Έτσι ήρθε στην εξουσία μια άλλη ομάδα ανθρώπων που υπόσχεται ρήξη με κατεστημένα, με τραπεζίτες, με απατεώνες, με νταβαντζήδες του ελληνικού λαού, με πλουτοκράτες, με κεφαλαιοκράτες και πολλά άλλα πιράνχας… Ο έλληνας πίστεψε σε όλα αυτά και απογοητευμένος από τους πριν επέλεξε τους νυν. Τώρα αν οι νυν θα είναι νυν και αεί θα κριθεί από τους ίδιους και μόνο. Ίδωμεν! Εγώ πάντως προσωπικά συντάσσομαι με τον αγώνα τους για εθνική κυριαρχία, αξιοπρέπεια και ελληνική λεβεντιά. Θα είναι όμως έτσι;

● Εύχομαι και ελπίζω ο νέος υπουργός υπέρ της διαφάνειας, κάθαρσης και διαφθοράς θα τολμήσει να κάνει αυτά που δεν τόλμησαν οι προηγούμενοι. Δηλαδή να συλλάβει όλους τους απατεώνες και κλέφτες του ελληνικού λαού να τους δεσμεύσει τις περιουσίες και να τους στείλει στον Κορυδαλλό τώρα! Κύριε πρωθυπουργέ, μην καθυστερείτε και μην χάνετε χρόνο. Υλοποιείστε τώρα αυτά που υποσχεθήκατε στους έλληνες πολίτες.

● Και όταν λέμε λιτότητα εννοούμε λιτότητα για όλους και όχι μόνο για τους ήδη πεινασμένους και εξαθλιωμένους έλληνες πολίτες.

● Και φυσικά όταν λέμε ότι τα χρήματα που παίρνουμε από τους ευρωπαίους δανειστές μας πηγαίνουν στους έλληνες φορολογούμενους να το τηρούμε και όχι να πλουτίζουν με αυτά οι μεγαλοτραπεζίτες. Κύριε Τσίπρα στην Αμερική λένε νάου ιζ δε τάιμ, που σημαίνει τώρα είναι η ώρα για δικαιοσύνη και άμεση Δημοκρατία.

● Για ποια τρόικα μιλάτε ρε παιδιά; Για τα τρία παλικαράκια που έρχονταν ως κατακτητές και το έπαιζαν νταβατζήδες των ελλήνων; Άντε γεια τροικανόπουλα της Μέρκελ τα κλεφτόπουλα…

● Κύριε Τσίπρα, πολλοί λακέδες, γλείφτες, ερπετά, σκωληκοειδή, νούμερα και άλλα παρόμοια κουνουπίδια θα σε πλησιάσουν για προσωπικά οφέλη και για ρουσφέτια πολλών ειδών. Θα το παίξουν κολλητοί των κολλητών, ως συνήθως γίνεται, θα σου υποσχεθούν λαγούς με πετραχήλια και θα προσπαθήσουν να αρπάξουν ότι μπορούν. Πρόσεχε λοιπόν μην πέσεις θύμα τους.

● Δεν είναι λίγοι οι πολίτες που ζητούν από την σημερινή κυβέρνηση να αυξήσει σε τουλάχιστον 100 δόσεις τα χρέη τους στην εφορία ώστε να μπορέσουν να τα αποπληρώσουν. Είναι λογικότατο και πρέπει να γίνει.

● Παραλάβαμε χάος και παραδώσαμε χώρα είπε μεταξύ άλλων στην Βουλή ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Έλα όμως που οι πολίτες δεν μασάνε καλαματιανό χόρτο και αντέδρασαν αμέσως λέγοντας ότι: Η Ν.Δ. παρέλαβε χώρα και παρέδωσε χάος.

● Ο νέος πρωθυπουργός Α. Τσίπρας σε ομιλία του στην Βουλή είπε μεταξύ άλλων ότι: Στα συρτάρια των ελεγκτικών μηχανισμών παραμένει ακόμα η λίστα Λαγκάρντ γιατί δεν υπήρχε πολιτική βούληση να την ελέγξουν. Αγαπητέ κύριε πρωθυπουργέ, ελπίζω ότι μία από τις άμεσες προτεραιότητες σας θα είναι ο έλεγχος της περιβόητης και αμαρτωλής λίστας Λαγκάρντ. Αν δεν το κάνετε δυστυχώς θα καταταγείτε κι εσείς στην κατηγορία των προηγούμενων. Δηλαδή των διαπλεκόμενων!

● Καιρός: Καιρός για ειδικά δικαστήρια… Και όχι για… κωλοτούμπες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου