Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟ


Κυριακή, 22 Μάρτιος 2015 11:58
Δεν τους θέλουν
ούτε για τ' αγάλματα
  Ως κι από τον Καμίνη έφαγαν πόρτα οι πρόθυμοι του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ Διόγος-Κοτταρίδης-Αντωνιάδου-Κατσίμη, οι οποίοι  γα να κουκουλώσουν το αίσχος με τις δηλώσεις Φορτσάκη, ανακοίνωσαν ότι δίνουν 2.000 ευρώ στο Δήμαρχο για να αποκατασταθούν τα αγάλματα από τους βανδαλισμούς.
   Σε ανακοίνωση του Δημάρχου αναφέρεται: 


«Ευχαριστώ θερμά το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ για την ευαισθητοποίηση και ζητώ το ποσό αυτό να κατατεθεί στο ταμείο Αλληλοβοήθειας ανέργων δημοσιογράφων».

  Την πρωτοβουλία για να πλύνει τα αγάλματα ο Δήμος με λεφτά από το ταμείο της ΕΣΗΕΑ και χωρίς απόφαση του ΔΣ, είχε σπεύσει να αναρτήσει  με καμάρι  στο face bοοk o ταμίας της ΕΣΗΕΑ Κοτταρίδης.

Τα  σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση του είναι αποκαλυπτικά
·  Nikolas Anastopoulos Είμαι άνεργος δημοσιογράφος και έχω να πάρω έστω και ένα ευρώ εδώ και δυόμιση χρόνια. Δεν μου τα δίνετε εμένα και πάω εγώ να τα πλύνω τα αγάλματα
·  Μάνος Τσαγκαράκης Υπάρχουν άνεργοι να τους δώσετε ενίσχυση. Τα έξοδα για τον καθαρισμό των αγαλμάτων ας τα καταβάλλουν το Πανεπιστήμιο, ο δήμος, το υπουργείο Παιδείας και η θεία μου η Μαρίκα. Όλο φρου-φρου κι αρώματα είσαστε.
·  Kottaridis Dimitris Μάνος Τσαγκαράκης Λυπάμαι για το σχόλιο σας. Προφανώς αν είχατε ασχοληθεί με την Ένωση θα γνωρίζατε το τι κάνουμε και το τι όχι..
·  Μάνος Τσαγκαράκης Ισως είστε πολύ νεότερος επαγγελματικά από μένα, αλλιώς θα ξέρατε ότι ήμουν συνδικαλιστικός εκπρόσωπος σε εποχές που -πιστέψτε με- δεν συμφέρει το σημερινό ΔΣ να συγκριθούν. Ας μην ανοίξουμε συζήτηση για τι κάνει και τι δεν κάνει η ΕΣΗΕΑ. Και μόνη η προσέλευση στις εκλογές και τις ΓΣ δείχνει την εκτίμηση που τρέφει το σύνολο των συναδέλφων, ειδικά μετά τις περίεργες συμμαχίες που αναπτύχθηκαν.
·  Kottaridis Dimitris Κατάλαβα.

   Πάντως πέντε χρόνια τώρα δεν έχουν εγκριθεί τα οικονομικά της ΕΣΗΕΑ από την γενική συνέλευση  Το πιο σπουδαίο όμως είναι ότι  ο προϋπολογισμός του 2015 «πέρασε» μόνο από την πλειοψηφία του ΔΣ  επειδή έχει πλασματικά έσοδα, ώστε να ο ταμίας να σηκώνει λεφτά από το αποθεματικό  για τα έργα βιτρίνας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Αυτά που χρωστάνε εργοδότες και άλλοι και υπερβαίνουν το 1,5 εκ. ευρώ είναι κρυμμένα κάτω από το χαλί.
  Το θέμα είναι πότε θα κάνουν τη  εμφάνιση τους οι ελεγκτές, επειδή στο τέταρτο όροφο του κτιρίου, έκανε  ήδη την εμφάνιση του ο ΣΔΟΕ.

Το αίσχος  του Φορτσάκη
  Σε ανακοίνωση της η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων καταγγέλλει την εκκωφαντική σιωπή ΕΣΗΕΑ για τις δηλώσεις Φορτσάκη επισημαίνοντας:
  «Δεν είδε, δεν άκουσε και δεν είπε κουβέντα για το αίσχος με τις δηλώσεις Φορτσάκη η ΕΣΗΕΑ.
  Ο αρχιερέας του Μαύρου στην ΕΡΤ αφού ξανάφερε τα ΜΑΤ στη Νομική, και nβρέθηκε πρώτο τραπέζι πίστα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, τώρα δικαιώνει τις προσδοκίες εκείνων που τον επέλεξαν.
  Αντωνιάδου, Διόγος, Κοτταρίδης και οι άλλοι πρόθυμοι στην πλειοψηφία του ΔΣ όμως με δυο χιλιάρικα που δίνουν από το ταμείο της Ένωσης για να πλύνει ο Δήμος τα αγάλματα του Παλαμά και του Ξενόπουλου, κάνουν πώς βλέπουν μόνο βανδαλισμούς.
  Και μέσα στη φούρια τους για να κάνουν δημόσιες σχέσεις, μπερδεύουν τον Καμίνη με τον Πανούση, και στέλνουν την επιστολή διαμαρτυρίας στο Δήμαρχο.
  Μήπως ξέρουν κάτι άλλο και το κρύβουν;»
www.styx.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου