Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

« Φόλα» στα κομματικά σκυλιά» Του Γιάννη Κανελλάκη

« Φόλα» στα κομματικά σκυλιά»
Του Γιάννη Κανελλάκη


Δυστυχώς, τα σκυλιά της Ευρώπης, που θέλουν να κατασπαράξουν τον ελληνικό λαό με τα νέα μέτρα που θέλουν σώνει και καλά να υπογράψει ο Έλληνας πρωθυπουργός, έχουν βρει «συμμάχους» και στην Ελλάδα! Κάποιοι απ΄ αυτούς σαπίζουν στα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου και κάποιοι άλλοι σαπίζουν στα μαντριά των κομμάτων τους. 

 Δεν φτάνει που πίνουν το αίμα του ελληνικού λαού με τα αφορολόγητα εισοδήματά τους, προσπαθούν με την καθημερινή ανθελληνική τακτική τους να οδηγήσουν την χώρα σε περιπέτειες.

Ιδιαίτερα τα σκυλιά της πασοκονεοδημοκρατίας, στα οποία ο ελληνικός λαός έπρεπε ήδη να τους έχει ρίξει «φόλα», γαβγίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ με στόχο να πέσει η νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση. 

Οφείλει ο 'Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, να κάνει ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση ότι οι Έλληνες ψήφισαν με σκοπό να απαλλαγεί ο τόπος από δωσίλογους, προδότες, αποστάτες, προσκυνημένους, κηφήνες, διαπλεκόμενους, απατεώνες, λαμόγια,κλέφτες, σκουλήκια, τρωκτικά, ξενόδουλους, αυλικούς, γερμανοτσολιάδες, ταγματασφαλίτες και ένα σωρό άλλα... δηλητήρια! 

Αν ο κ. Τσίπρας, που έχει την «Δεδηλωμένη» του ελληνικού λαού αποφεύγει να συγκρουστεί με τα λούμπεν κατεστημένα, τους μεγαλοκαρχαρίες, τις μεγαλοαστικές συμμορίες, τις διεφθαρμένες κοινωνίες της λεγόμενης αριστοκρατίας της διαφθοράς και της σήψης, αλλά και το διευθυντήριο των Βρυξελλών, τότε η χώρα και ο λαός πρέπει να αναζητήσουν άλλους διαχειριστές της εξουσίας, της οικονομίας, της ευημερίας, της Δικαιοσύνης, της ασφάλειας, της αξιοπρέπειας και της αξιοκρατίας.

 Η αναποφασιστικότητα, του εκάστοτε εκλεγμένου πρωθυπουργού, να δώσει τολμηρές και γενναίες λύσεις για τα συμφέροντα,την ευημερία, την ανάπτυξη και το κύρος της χώρας, εγκυμονεί κινδύνους με απρόβλεπτες για το τόπο και το λαό συνέπειες! 


Ώρα, λοιπόν, ο σημερινός πρωθυπουργός να δικαιώσει τον εαυτό του!

*Γιάννης Κανελλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου