Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Με δημοψήφισμα απαντούν οι έλληνες στα νταηλίκια δανειστών και «τροικανών» Του Γιάννη Κανελλάκη



 Με δημοψήφισμα απαντούν οι έλληνες στα νταηλίκια  δανειστών και «τροικανών»
Του Γιάννη Κανελλάκη


          Την αποτροπή της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος επιχείρησαν από την πρώτη στιγμή ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης (έντυπα και ηλεκτρονικά), ανεγκέφαλοι και προδότες πολιτικοί, από διάφορα κόμματα, κάποια φερέφωνα των κομμάτων, κάποιοι νταβατζήδες της ψευτο-αριστοκρατίας αλλά και διαπλεκόμενοι της … νομισματολαγνείας .
          
 Μπροστά στα ανελέητα, αδίσταχτα, αντιλαϊκά και λαοκτόνα συμφέροντα τους, προτιμούν την καταστροφή μιας χώρας κι ενός λαού προκειμένου να ασελγήσουν σε βάρος της ευημερίας, της ανάπτυξης, της σταθερότητας και της ομαλής ζωής των πολιτών. Πρόκειται για χιλτεροφασιστική τακτική και αντίληψη που ευτυχώς οι έλληνες πολίτες τα αντιμετωπίζουν με ενότητα, δημοκρατία, ψυχραιμία, ωριμότητα και αλληλεγγύη.
         
 Το δημοψήφισμα, σε κάθε δημοκρατική και ελεύθερη χώρα, θεωρείται η κορυφαία έκφραση ενός λαού, για κάποια σοβαρά και έκτακτα εθνικά προβλήματα, για τα οποία καλείται να απαντήσει και να τοποθετηθεί. Το δημοψήφισμα είναι η άμεση συμμετοχή των πολιτών στην λήψη αποφάσεων για την τύχη του, το μέλλον του, την πορεία του και την ευημερία του. Γι  αυτό και χαρακτηρίζεται κορυφαία δημοκρατική αξία του Συντάγματος.
         
 Από την στιγμή που ανακοινώθηκε από τον έλληνα πρωθυπουργό, ότι η χώρα θα προσφύγει στην διεξαγωγή δημοψηφίσματος για να επιλέξει αν θέλουμε να υπογράψουμε αυτή την αιματηρή και δηλητηριώδη Συμφωνία των εταίρων μας ή να διαπραγματευτούμε για κάτι καλύτερο, οι ύαινες, εντός κι εκτός των τειχών, μόνο τις ερπύστριες δεν… κατέβασαν στους δρόμους. Με χίλιους δυο τρόπους επιχείρησαν να προκαλέσουν αποσταθεροποίηση στη χώρα και αβεβαιότητα στο λαό. Αρχής γενομένης  από την φασιστική Δεξιά, του Αντώνη Σαμαρά, με πρωταγωνιστή τον ίδιο, αλλά και κάποια άλλα υπό – κομματίδια προκειμένου να επιβιώσουν πολιτικά. Ο λαός θέλει το δημοψήφισμα και θα το κάνει.
         
 Δυστυχώς, για τους λακέδες της συντήρησης και ευτυχώς για την χώρα,  ο λαός τους γύρισε την πλάτη τους απαξίωσε, τους διακωμώδησε, τους λοιδόρησε τους διαπόμπευσε και γενικώς τους… έφτυσε. Φασιστοπατέρες  της Δεξιάς επιχείρησαν να κινητοποιήσουν αχυράνθρωπους οπαδούς τους να σχηματίζουν ουρές στα πρατήρια βενζίνης, αλλά και σε Α.Τ.Μ., αλλά οι εταιρείες καυσίμων τους ξεδόντιαζαν: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα  με τα καύσιμα, τους έλεγαν. Τα αποθέματα είναι υπέρ αρκετά. Μην δημιουργείτε άδικα εντυπώσεις ψεύτικες.» Οι προβοκάτορες, όμως, θέλοντας να προκαλέσουν ανησυχία στον κόσμο, ξυπνούσαν στα άγρια μεσάνυχτα και με τα δαντελωτά εσώρουχά τους έτρεχαν σε πρατήρια υγρών καυσίμων ώστε να σχηματίσουν ουρές γιατί αυτή ήταν η εντολή από τους υδροκέφαλους  του κόμματός τους.
         
 Δυστυχώς, ο σημερινός πρωθυπουργός δεν  άνοιξε από την πρώτη ημέρα τους φακέλους των απατεώνων και τρωκτικών του ελληνικού δημοσίου και να τους στείλει στη Δικαιοσύνη για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε βάρος του λαού και της χώρας. Ευκαιρία, λοιπόν, να το κάνει τώρα, πριν είναι πολύ αργά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου