Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Κοράκια και τσάτσοι της βρόμικης δημοσιογραφίας... * Του Γιάννη Κανελλάκη

Κοράκια και τσάτσοι της βρόμικης δημοσιογραφίας...
*Του Γιάννη Κανελλάκη

Ειλικρινά, μετά από 37 χρόνια μαχόμενης δημοσιογραφίας, ζω αυτές τις μέρες την φρίκη, τον ξεπεσμό, την σαπίλα, αλλά και την κατάντια αυτού του επαγγέλματος. 

Είναι ντροπή και αίσχος για κάποια ανδρείκελα και νενέκοι που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι, να γκρεμίζουν, να γελοιοποιούν και να ισοπεδώνουν τις όποιες αξίες που απέμειναν σ΄ αυτό το ιερό λειτούργημα της πληροφόρησης και ενημέρωσης του ελληνικού λαού, με "στημένα ρεπορτάζ," μόνο και μόνο για να διατηρούν την καρέκλα τους και να αναδεικνύουν τις προσκυνημένες και εξαρτημένες θέσεις τους. 

Τις τελευταίες μέρες και με αφορμή το δημοψήφισμα κοράκια και τσάτσοι της έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας απέδειξαν περίτρανα πόσο κατευθυνόμενα όργανα είναι της διεφθαρμένης εξουσίας όποια αυτή και αν είναι.

 Απέδειξαν περίτρανα πόσο πουλημένοι κονδυλοφόροι είναι με το να υπηρετούν την μαύρη προπαγάνδα των σάπιων κατεστημένων, των διαπλεκόμενων και βαρόνων της διαφθοράς σε βάρος του Έλληνα πολίτη, των δικαιωμάτων του, της ελευθερίας του, της δημοκρατίας του, αλλά και της υπερηφάνειας του.
Ως συμμορίες σαρκοφάγων σε συνεργασία με εξωνημένους και προσκυνημένους μικροπολιτικούς - τσιράκια των αφεντικών τους, καταστραφολογούν με ένα και μοναδικό σκοπό: 

Να παίξουν τον ρόλο των γερμανοτσολιάδων, ταγματασφαλιτών και χιτλερολάγνων του Βερολίνου, της διεθνούς τοκογλυφίας, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, αλλά και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στα οποία οι περισσότεροι είναι τρόφιμοι, έμμισθοι, ρουφιάνοι, χαφιέδες και τρωκτικά. Ευτυχώς, όμως, ο ελληνικός λαός έχει ωριμάσει σε μεγάλο βαθμό και αγνοεί με συνείδηση, ηθική και αποφασιστικότητα τους χυδαίους λακέδες της βρόμικης παραδημοσιογραφίας, αλλά της χυδαίας, βρόμικης και σάπιας προπαγάνδας νάνων, ασπόνδυλων, και ακατέργαστων πολιτικών απ΄ όποια παράταξη και αν προέρχονται.
 Δεν αρνούμαστε ότι ανήκουμε στην Ευρώπη και το ευρώ. Το να αρνούμαστε, όμως, να παίξουμε το παιχνίδι των σκυλιών της "τρόικας", των δανειστών, αλλά και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και να υπογράψουμε βάρβαρες, απάνθρωπες, εκβιαστικές και πρωτόγνωρες, για την Ελλάδα, Συμφωνίες, ώστε να ανοίξουν τις στρόφιγγες των Ευρωπαϊκών Ταμείων για ευρώ προς την χώρα μας, είναι ιστορικό μας καθήκον και αυτό θα πράξουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου