Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Πολιτικοί αρχηγοί για… πέταμα * Του Γιάννη Κανελλάκη



Πολιτικοί αρχηγοί για… πέταμα
*Του Γιάννη Κανελλάκη


          Αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά με ένα απλό δημοψήφισμα πόσο σαθρό, σάπιο και βρώμικο ήταν και είναι το πολιτικό σύστημα σ΄ αυτή τη χώρα! Ένας 40ρης πρωθυπουργός κατάφερε με μια κίνηση να εκτοπίσει όλη την πολιτική «λαίλαπα» που τόσα χρόνια γκρέμιζε την Ελλάδα, χρεοκοπούσε τους έλληνες, έκλεβε τα χρήματα των φορολογουμένων, πλούτιζε και γενικά κατέστρεφε τα πάντα για να κυβερνάει και να λεηλατεί. Οι έλληνες πολίτες παρά την φτώχεια τους, την οικονομική τους εξαθλίωση, τα τεράστια καθημερινά προβλήματα τους, το αβέβαιο μέλλον τους και με κλειστές τις τράπεζες αποτίναξε από την ζωή  του και την καθημερινότητά του τον εφιάλτη που ακούει στο όνομα «πολιτική σαπίλα».
          Οι έλληνες πολίτες με ευθύνη και θάρρος βροντοφώναξαν στην συντριπτική πλειοψηφία τους ένα ιστορικό ΟΧΙ στους σαρκοφάγους της «τρόικας», της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τους δανειστές, αλλά και κάθε υπονομευτή, εκβιαστή και νταβαντζή αυτής της χώρας. Με ένα δημοψήφισμα γκρεμίστηκαν τα κάστρα της Δεξιάς, τα βιλαέτια των φαύλων της αριστοκρατίας, της πλουτοκρατίας, της τοκογλυφίας και γενικά κάθε απομεινάρι της φαυλοκρατίας και Μερκελοσοιμπλεκρατίας. Σαμαράδες και η συμμορία του,  λάκισαν σαν λαγοί αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος υπό το βάρος των Μνημονίων που υπέγραψαν και των λαοκτόνων Συμφωνιών.
           Ο έλληνας πρωθυπουργός μετά το διάγγελμά του χτες το βράδυ συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη πολιτικών αρχηγών, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας για να συζητήσουν τα σοβαρά και κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την χώρα μας και τον λαό μας. Αναρωτήθηκε ο κ. Τσίπρας με ποιους πολιτικούς αρχηγούς θα συζητήσει τα προβλήματα του τόπου και του λαού από την στιγμή που οι ίδιοι αυτοί είναι  νάνοι,  ασπόνδυλοι, άτολμοι, ένοχοι, διαπλεκόμενοι, κλέφτες, τοκογλύφοι και  διεφθαρμένοι; Σήμερα το παίζουν πολιτικοί αρχηγοί (εκτός εξαιρέσεων),  ενώ  έχουν οδηγήσει τους έλληνες πολίτες στην χρεοκοπία και την εξαθλίωση; Κρίμα και πάλι κρίμα που αυτός ο τόπος και αυτός ο λαός κατεξευτελίζονται, διαπομπεύονται και υποβαθμίζονται με το να έχουν ως ηγεσίες σε πολιτικά κόμματα τέτοια ανδρείκελα, τέτοιους αχυράνθρωπους και τέτοια ανθρωπάκια. Μήπως θάπρεπε, (όλοι τους σχεδόν), να ακολουθήσουν τον δρόμο του Σαμαρά μπας και λυτρωθεί, επιτέλους,  αυτή η χώρα και ο λαός;  Ας ανοίξουμε, λοιπόν, ένα καινούργιο βιβλίο για την χώρα μας και τον λαό μας. Χωρίς παλαιοκομματικά βαρίδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου