Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Τολμήστε, επιτέλους, κύριοι Δικαστικοί Λειτουργοί! * Του Γιάννη Κανελλάκη


Τολμήστε, επιτέλους,

κύριοι Δικαστικοί Λειτουργοί!
Του Γιάννη Κανελλάκη



Ενόψει των διακοπών του λαού, αλλά και της αγωνίας του για το μέλλον αυτού του τόπου, ένα και μόνο μήνυμα θέλω να στείλω προς τους αξιοσέβαστους Δικαστικούς Λειτουργούς της χώρας:

 Αν θέλετε να περιφρουρήσετε για μια ακόμη φορά το κύρος, το ήθος και την εγκυρότητα της Δικαιοσύνης, τολμήστε να συλλάβετε και να οδηγήσετε στα εδώλια του κατηγορουμένου όλους τους απατεώνες, διαπλεκόμενους, κλέφτες, φοροφυγάδες, τοκογλύφους και λαμόγια με παράνομες καταθέσεις σε τράπεζες στο εξωτερικό. Σάπισαν όλα, σ΄ αυτή τη χώρα, δεν το βλέπετε;
 Επίσης να οδηγήσετε στις φυλακές της χώρας απατεώνες της λίστας Λαγκάρντ που έχουν εντοπιστεί με εκατομμύρια ευρώ στο όνομα τους.

 Όπως για παράδειγμα, συνεργάτης πρώην πρωθυπουργού (και φυσικά και πολλών άλλων), που η αφεντιά του φιγουράρει στα ονόματα των πολυεκατομμυριούχων!
Είναι ντροπή για την χώρα και το λαό να υπάρχουν τέτοιου είδους καθάρματα ανάμεσά μας και να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

 Είναι ντροπή για την χώρα και το λαό να βγαίνει στη Βουλή ο προηγούμενος πρωθυπουργός (καλά να πάθουμε, όπως και για άλλους) και να λέει « μακάρι να είχαμε άλλους δέκα Παπαστάμου σ΄ αυτή τη χώρα»

. Δηλαδή, ο κ. Σαμαράς ήθελε άλλους δέκα Παπαστάμου στη λίστα Λαγκάρντ, γιατί δεν του έφταναν τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ του «διεφθαρμένου κολλητού του», όπως λένε εντός και εκτός Βουλής; 

Και τέτοιου είδους διεφθαρμένοι πρωθυπουργικοί αυλοκόλακες υπήρχαν και υπάρχουν και σε άλλα σαλόνια (πρώην) πρωθυπουργών.

 Και για να σταματήσουν τα καρκινώματα αυτά πρέπει να χρησιμοποιηθεί κοφτερό νυστέρι!
Δυστυχώς, όμως, κι αυτοί κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι.

 Σ΄ αυτά κύριοι Δικαστικοί Λειτουργοί και φυσικά σε όποια άλλα εσείς κρίνετε, πρέπει να εστιάσετε και με το σπαθί του νόμου, του ήθους σας και της αξιοπρέπειά σας, να αποδώσετε τολμηρά και γενναία την Δικαιοσύνη, όπως οι νόμοι και το Σύνταγμα προβλέπουν και επιτάσσουν! Ας εφαρμοστούν, επιτέλους, μια φορά ακόμη, κύριοι Δικαστές, οι νόμοι και το Σύνταγμα και για τους κλέφτες, απατεώνες, διεφθαρμένους και καθάρματα του τόπου και όχι μόνο για το λαό και τον απλό πολίτη. Αρκετά έχει ματώσει ο πολίτης σ΄ αυτή τη χώρα από τους δήθεν σωτήρες του! 

Είναι ντροπή πια! Κάντε κάτι αξιότιμοι κύριοι Δικαστές! Σώστε τη χώρα! Η ιστορία και οι επόμενες γενιές θα σας δικαιώσουν! Άλλη ελπίδα δεν έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου