Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ψηφοφόροι μιλούν για αρχηγούς κομμάτων και ντιμπέϊτ

Ψηφοφόροι μιλούν για αρχηγούς κομμάτων και ντιμπέϊτ
« Τι Τσολάκογλου τι… Μεϊμαράκης»
*Του Γιάννη Κανελλάκη

Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει άνθρωπος στον δρόμο που να μην ουρλιάζει και να φωνάζει ότι: «Ρε μαλ… Μεϊμαράκη, δωσίλογε, ταγματασφαλίτη, απατεώνα, κηφήνα, κρατικοδίαιτε, κλέφτη του ελληνικού λαού, με βίλες και κότερα, είναι δυνατόν να ψηφιστείς εσύ για πρωθυπουργός αυτής της χώρας; Είναι δυνατόν οι έλληνες πολίτες ψηφοφόροι να δηλητηριάσουν τα χέρια τους με ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και με εσένα αρχηγό; Αν το δούμε και αυτό, τότε όχι μόνο άξιοι της μοίρας μας είμαστε, αλλά, καλά μας κάνουν οι νταβατζήδες της Ευρώπης και μας χλευάζουν!»
Η αποδοκιμασία αυτή κατά του Β. Μεϊμαράκη, προέδρου της Ν.Δ., αλλά και η χλεύη, από μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων, κορυφώθηκαν ιδιαίτερα μετά το ντιμπέϊτ με τον πρόεδρο του Σύριζα, Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ. Ψηφοφόροι σχολιάζουν ακόμα την «βλακώδη και ηλίθια, όπως είπαν, συμπεριφορά και εμφάνιση» του κ. Μεϊμαράκη στην διάρκεια της τηλεοπτικής αντιπαράθεσης. Άλλοτε κοιτούσε στην οθόνη, αν είναι ψηλός ή κοντός, άλλοτε επιτίθετο με «απρεπείς, όπως είπαν, χαρακτηρισμούς κατά του Αλέξη Τσίπρα και άλλοτε χαμογελούσε σαν τον Χατζιαβάτη, λες και έπαιζε σε θέατρο σκιών».
Χαρακτηριστικά είναι ακόμα, για τον κ. Μεϊμαράκη, τα σχόλια ψηφοφόρων, όπως: « Πως είναι δυνατόν να έχει τόση ακίνητη περιουσία; Να μην έχει κληθεί από την Δικαιοσύνη να δικαιολογήσει πως την απέκτησε; Αν την απέκτησε με μαύρο χρήμα ή με μίζες; Είναι δυνατόν, τέτοιοι βρόμικοι και διαπλεκόμενοι πολιτικοί, όπως και πολλοί άλλοι, από διάφορους πολιτικούς χώρους, να διεκδικούν την πρωθυπουργία της χώρας και να υπόσχονται ότι αυτοί θα σώσουν την Ελλάδα; Ε, όχι! Είναι ντροπή και αίσχος! Ο ελληνικός λαός, επιτέλους, πρέπει να ξυπνήσει πριν είναι πολύ αργά για όλους μας!!!
Θα αναφέρουμε, επίσης και μερικά ακόμα σχόλια που όντως είναι «ασυνήθιστα για την εποχή μας», όπως είπαν ψηφοφόροι. Παρομοίασαν τον Β. Μεϊμαράκη με τον «δωσίλογο πρωθυπουργό των γερμανών Τσολάκογλου, που αν σχηματίσει κυβέρνηση, θα παραδοθεί άνευ όρων στην γερμανική τρόικα. Άρα, τι Τσολάκογλου τι Μεϊμαράκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου