Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ



η «Αλληλεγγύη» στο κανάλι της Κάντζας
και απλήρωτοι οι άνεργοι.


Το θράσος του Λιακουνάκου
Βαριά ονόματα της ιδιοκτησίας των ΜΜΕ, δεσπόζουν και σε λίστες υποθέσεων (εξοπλιστικά, ταμιευτήριο κλπ) . Οδηγούνται σε εκκαθάριση από την Δικαιοσύνη.
Το πάρτι όμως της διαπλοκής καλά κρατεί. Σε εφημερίδες και ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς , η εργοδοτική ασυδοσία, με όπλο τις μνημονιακές πολιτικές δεν αφήνει τίποτα όρθιο με απολύσεις εργαζομένων, απλήρωτους, και ανασφάλιστους.
-Στο MEGA πραγματοποιείται στις 3 το μεσημέρι, γενική συνέλευση εργαζομένων, μετά την ανακοίνωση για νέες μειώσεις μισθών και άλλα που ακολουθούν.
-Στο ΔΟΛ από χθες χρωστούν στους εργαζόμενους άλλους δύο μισθούς και αυτούς κουτσουρεμένους.
-Στον ΠΗΓΑΣΟ δεν φτάνει που χρωστάνε δύο μισθούς πετσοκομμένους άρχισαν απολύσεις και στην Ημερησία.
-Στο STAR, στη REAL τις μειώσεις εδώ τις έκαναν γαργάρα και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων.
-Εφημερίδες χωρίς συντάκτες και με ύλη που θα «μαγειρεύεται» σε newsrooms εργολάβων, είναι το σχέδιο που βάζουν μπροστά εκδότες και καναλάρχες για ενημέρωση - φασόν. Πρεμιέρα ήταν η πρακτική που ξεκίνησε από τον «Ελεύθερο Τύπο» . Άρχισε με τους αθλητικούς συντάκτες και ακολούθησαν απολύσεις και κολοβές αποζημιώσεις με γραμμάτια.
- Προκαλεί το θράσος Λιακουνάκου , που με ανακοίνωση του, θυμήθηκε ξαφνικά να επικαλεστεί τους εργαζόμενους των εταιριών του, για να εξασφαλίσει ευνοϊκή απόφαση.
Δεν δίστασε όμως να προχωρήσει σε αίτηση πτώχευσης για το «Κέρδος» , ώστε να γλυτώσει όσα οφείλει στους δημοσιογράφους, με το Δικαστήριο όμως να απορρίπτει, το αίτημα του, επειδή οι συνάδελφοι είναι απλήρωτοι από τις αρχές του 2013..!
-Στον ALPHA και στον ANT1, αντιμέτωποι με εργοδοτικό bullying, οι συνάδελφοι υποχρεώθηκαν , να υπογράψουν νέες μειώσεις στις αποδοχές τους , έστω και αν πληρώνουν κι ένα μισθό το χρόνο οδοιπορικά για το δρόμο του Μπόμπολα.
Στο κανάλι της Κάντζας όμως υπάρχουν και τα ρέστα από την «Αλληλεγγύη»( η ΜΚΟ της Εκκλησίας που βαφτίστηκε «Αποστολή» μήπως και χαθούν τα ίχνη από τα χαλασμένα κοτόπουλα) Ο πατήρ-Δημήτριος της «Αλληλεγγύης», όταν δεν φοράει τα ράσα, διευθύνει, λέει, το κανάλι του Κοντομηνά.
Ο φάκελος της «Αλληλεγγύης όμως είναι ανοιχτός.
Όπως επίσης και ο λογαριασμός 164.οοο ευρώ, για έργα βιτρίνας στον 7ο όροφο της ΕΣΗΕΑ , μαζί με τις σπατάλες χιλιάδων ευρώ στην φιέστα για τα 100 χρόνια.
Που να περισσέψουν λεφτά για τους ανέργους και για δέματα που έστελνε η Αρχιεπισκοπή και όλως περιέργως, τα έκοψε μετά τις εκλογές .
30/09/2015
Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου