Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Διχασμένη η ΝΔ για το ΕΣΡ, δηλώνει ο πρωθυπουργός, στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ




Διχασμένη η ΝΔ για το ΕΣΡ, δηλώνει ο πρωθυπουργός, στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ



Ο κυβερνητικός και κομματικός ανασχηματισμός, αλλά και η στάση της αντιπολίτευσης στο θέμα της συγκρότησης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ήταν τα θέματα που απασχόλησαν στη σύντομη συνομιλία που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με δημοσιογράφους.
Ξεκινώντας από το τελευταίο, και σε ερώτηση αν βλέπει κλίμα συναίνεσης από την αντιπολίτευση στο θέμα ανασυγκρότησης του ΕΣΡ, ο Αλ. Τσίπρας διαπίστωσε αντιφάσεις στις τάξεις της, συγκεκριμένα «οι μισοί θέλουν και οι μισοί όχι».
Στο εύλογο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για τον ανασχηματισμό, ο πρωθυπουργός απάντησε: «Δεν θα γίνουν αιφνιδιασμοί, πρώτα θα «ανασχηματίσουμε» το κόμμα και μετά την κυβέρνηση».
Και κατέληξε: «Μην βιάζεστε, κάθε πράγμα στον καιρό του».
Κουβέντα σε χαλαρό κλίμα είχε ο Αλ. Τσίπρας με μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στις εξέδρες του Τάε Κβο Ντο
Χαλαρή κουβέντα με μέλη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ είχε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, στο περιθώριο του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, στο Τάε Κβο Ντο.
Ο Αλέξης Τσίπρας πλησίασε στο σημείο, στις εξέδρες, όπου κάθονται οι Νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ και κάθισε μαζί τους στα σκαλιά, όπου αρχικά είχε συζήτηση με τον Γραμματεά της Νεολαίας Ιάσονα Σχινά-Παπαδόπουλο, με την παρέα λίγο αργότερα να διευρύνεται και με άλλα μέλη της νεολαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου