Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Ακούω, βλέπω γράφω, αδέσμευτα… Του Γιάννη Κανελλάκη

Ακούω, βλέπω γράφω, αδέσμευτα…
*Του Γιάννη Κανελλάκη

● Εκατόν πέντε δήμαρχοι είναι «τυλιγμένοι» στο ποινικό κώδικα του εισαγγελέα για κακουργήματα και άλλα εγκλήματα (οικονομικά κ.α.) σε βάρος δήμων και δημοτών. Εντολή Τσίπρα: «Στο εδώλιο όλοι εδώ και τώρα». Χρόνια το έλεγα και το έγραφα ότι σε πολλούς δήμους γίνονται οικονομικά εγκλήματα! Στο μεταξύ, έτοιμος είναι ο νόμος για απλή αναλογική ! Κι όποιον πάρει η… κάλπη.
● Όποιος ή όποια έχει καταλάβει γιατί ο (Κούλης) Κυρ. Μητσοτάκης θέλει να γίνει πρωθυπουργός, ας μου τηλεφωνήσει… Θα κερδίσει… τρία κιλά γέλια…
● Εδώ η χώρα… καίγεται και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αντί να συνεργαστεί με τον πρωθυπουργό ώστε να βρεθεί κάποια λύση στα βάσανα μας… χασκογελάει σαν ηλίθιος και ................… δεξιά κι αριστερά! Φωνάζει ο Λεβέντης αλλά ποιος τον ακούει! Η Ευρώπη, όμως και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στηρίζουν ανεπιφύλακτα Τσίπρα και ας πάθουν κάποιοι… εγκεφαλικό!
● Και από την άλλη ο πρωθυπουργός αντί να φορολογήσει τα πιράνχας και τους απατεώνες που «μαδήσανε» τον ελληνικό λαό, συνεχίζει να «πίνει» και τις τελευταίες σταγόνες του έλληνα πολίτη με τα μνημόνια… Τα εκατομμύρια που έφαγαν οι απατεώνες χοροπηδάνε δίπλα σας, δεν τα βλέπετε κ. πρωθυπουργέ; Όπως με «τσαμπουκά» πήγατε στο γιούροκρουπ και πήραμε 8,5 δισ. ευρώ έτσι και μέσα στη χώρα με τσαμπουκά να βάλετε κάθε κατεργάρη στον πάγκο του!!!
● Κι αφού στο γιουρογκουπ δεν φαίνεται φως για το χρέος, απορώ γιατί δεν παίρνει «ιστορικές και καθοριστικές αποφάσεις» για την μοίρα και το μέλλον του τόπου, η σημερινή κυβέρνηση;
● Κι αν χρειαστεί να «επιστρέψουμε» στο εθνικό μας νόμισμα την δραχμή, να το κάνουμε εδώ και τώρα! Είναι αδιανόητο να χλευάζεται από τον κάθε Σόϊμπλε ένας ολόκληρος λαός και μια χώρα σαν την Ελλάδα… γιατί έτσι το θέλουν οι άθλιες κυβερνήσεις μας των τελευταίων 40 χρόνων !!!
● Και για πιο λόγο δεν σχηματίζεται Οικουμενική Κυβέρνηση, όπως λέει και ο αρχηγός των Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ώστε να παλέψουμε με ενότητα και ομοψυχία μέχρι να βγούμε επιτέλους, από το πρόγραμμα επιτήρησης από τα γεράκια της τρόικας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Η μωροφιλοδοξία σ’ αυτό τον τόπο έχει γίνει πανάκεια…
● Ακόμη και συριζαίοι φωνάζουν ότι «αν δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της χώρας, να πάμε τώρα σε εκλογές. Αρκετά το παίζουμε εξουσία χωρίς όμως να λύνεται οριστικά και κάποιο εθνικό πρόβλημα!!» Κάπου αρχίζουν κι αυτοί να συνειδητοποιούν ότι «το παιχνίδι χάνεται». Μακριά όμως από τον Κούλη. Αυτός θα μας ρίξει στο Καιάδα… ΄Αρα, ζητείται, πρωθυπουργός ; Μάλλον ζητείται… λαός!
● Το λεγόμενο «φιλέτο» στον Αστέρα Βουλιαγμένης, πουλήθηκε «αντί πινακίου φακής» και τα περί εκατομμυρίων ευρώ είναι για… τα παραμύθια της Χαλιμάς! Ανάπτυξη στην … άμμο!
● Απλήρωτοι παραμένουν όσοι ακόμη εργάζονται σε υπηρεσίες στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Και κάποιοι συνδικαλιστές εκεί έχουν «πουλήσει τους εργαζόμενους προκειμένου να σωθούν οι ίδιοι και κάποιοι κολλητοί τους». Ένας… κούκος αντί να φέρει την άνοιξη έφερε την … συμφορά, όπως λένε εργαζόμενοι…
● Είναι πιο σοφό να βλέπουμε το αύριο σήμερα και όχι να το βλέπουμε αύριο… Θα είναι αργά!
● Κι εσύ «μπάρμπα» Γιώργη Μπόμπολα κατηγορείσαι σε βαθμό κακουργήματος, για κάποια θαλασσοδάνεια; Έλεος πια…
● Κι εσύ Βαρουφάκη ηρέμησε… Πόσες συνεντεύξεις την ημέρα δίνεις; Δεν κουράστηκες; Δεν αηδίασες; Δε μετάνιωσες για τις «αμυαλοσύνες» που έκανες ως υπουργός; Τους «δονκιχωτισμούς» σου, ο λαός τους πληρώνει και όχι εσύ! Εσύ αρμενίζεις σε πελάγη με κότερα και κάνεις ντόλτσε βίτα… σύντροφε! Άραξε, λοιπόν, στα … όνειρά σου!
● Όσο για την Αγγλία… Ζήσε Μέϊ μου να … φας αυτοδυναμία…
● Κι εσύ φίλε μου, μέσα στη ζωή, μη σκύβεις το κεφάλι, η μέρα κι αν ενύχτωσε, θα ξημερώσει άλλη… Όλη η Ελλάδα ένα μπαλκόνι είναι…
● Όσο για κάποια ρεμάλια που γκρινιάζουν ότι «δεν τα βγάζουν πέρα» ας μετρήσουν πόσα αυτοκίνητα έχουν στην αυλή τους! Πόσες καταθέσεις έχουν και πόσα εξοχικά ! Άντε, νούμερα της απληστίας και τρωκτικά της κοινωνίας…
● Ποιος θα μου απαντήσει, ποιος ή ποιοι ωφελήθηκαν, σε αυτό τον τόπο, από την ύπαρξη και λειτουργία της βαριάς βιομηχανίας; Μόνο οι βιομήχανοι ! Ουδείς άλλος ! Αφού «έστυψαν» τους χιλιάδες εργαζόμενους στη συνέχεια πήραν τα δισεκατομμύρια και την «κοπάνησαν» για άλλες χώρες κι άλλες …στεριές, σ΄ άλλες παραλίες και σ’ άλλες… αμμουδιές!
● Ακούει στο όνομα Κουτσούμπας και το παίζει γεν. γραμματέας στο Κ.Κ.Ε. Ποιος θα απαντήσει στο ερώτημα εργαζομένων «σε τι είναι χρήσιμος και τι προσφέρει σ΄ αυτό το τόπο από το να «χουφτώνει»
κάποιες χιλιάδες ευρώ το μήνα, ως κομμουνιστής;» Δεκτή κάθε απάντηση κι ας είναι και από την … Κανέλλη…
● Ο πρώην πρόεδρος των Η.Π.Α. Μπαράκ Ομπάμα, στήριξε την ομιλία του , όταν ήρθε στην Ελλάδα, στον Επιτάφιο του Περικλή, κι εμείς εδώ τον καταργούμε !!! Εσείς κ. υπουργέ Παιδείας Γαμβρόγλου, θα το συνεχίσετε για πολύ ακόμη το «έγκλημα;» Τι λένε οι φιλόλογοι; Δυστυχώς, καμιά φορά από φιλόλογοι γίνονται… αδικαιολόγητα παράλογοι!!! Εμείς, όμως, τους συγχωρούμε!!! Είναι, προφανώς, λόγω υπερέντασης στη δουλειά… Τα βράχια πάντα θα περιμένουν... Καληνύχτα σας!
● Αγωνιστείτε στο τόπο σας ρεεεεεε, μη κωλώνετε! Μη λιγοψυχάτε! Μη παρασύρεστε από κάποια ρεμάλια πολιτικούς και δημοσιογράφους κι εγκαταλείπετε την πατρίδα μας! Δεν θα βρείτε πουθενά Ελλάδα!!!
● Η ταν ή σε … πατάν… και σε ρουφάν…
● Κι αφού θέλετε να μιλήσουμε και για την δυναστεία των Καραμανλήδων να θυμίσουμε ότι ο «εθνοκτόνος και λιποτάκτης» γερο-Καραμανλής, ξήλωσε ο ίδιος με κασμά το ιστορικό τότε τραμ και γκρέμισε όλα σχεδόν τα νεοκλασικά κτίρια στην Αθήνα. Κατέστρεψε αυτά τα κομψοτεχνήματα και έδωσε άδειες να χτιστούν, στην θέση τους, «κολαστήρια» και «τέρατα». Δυστυχώς, αυτός ο τύπος, για χρόνια κυβέρνησε τον τόπο ! Του έλεγε τότε ο Δοξιάδης «μην τα γκρεμίζεις τα νεοκλασικά, άπλωσε την Αθήνα προς τα έξω ώστε να μείνει η παλιά Αθήνα σαν ένα μουσείο στην ανθρωπότητα!». Αυτός όμως ο «εθνοκτόνος» τον αγνόησε και καταδίκασε, στην ασχήμια, μια ιστορική πρωτεύουσα !!!
● Και μιας και μιλάμε για τραμ, μπορούν να μας πουν οι εγκέφαλοι- ανεγκέφαλοι εκεί στον Πειραιά τι το θέλουν το τραμ αφού κατασκευάζουν ένα υπερσύχρονο μετρό; Τους περίσσεψαν τα λεφτά;
● Υπουργέ Δημ. Τάξης, δεν παραιτήθηκες ακόμη;
● Και οι γκέι είναι αναγκαίοι… Μαζί τους στη παρέλαση και ο υπουργός Οικονομικών Τσακαλώτος. Και κάποιος ρώτησε «τι κοινό έχει ο Τσακαλώτος με τους συνανθρώπους μας γκέι;». Στην Οικονομία που… καίει!
● «Εισβολή» αστυνομικών στο Μενίδι. Σοβαράααααα… Τώρα διαπιστώσατε, όπως λένε πολίτες, ότι οι έμποροι ναρκωτικών έχουν φτιάξει το δικό τους «κράτος» εκεί; Ποιούς βολεύει, αλήθεια, αυτό το φαινόμενο; Σαφώς κάποιους πολιτικούς επιχειρηματίες, αστυνομικούς, δημοσιογράφους «νταβατζήδες», βαποράκια και πολλούς άλλους !!! Ακόμη και με …ντελίβερι τους προμηθεύουν την «μαγική σκόνη» στα σπίτια τους… Μη μου πείτε ότι δεν το γνωρίζατε !!! Τα προβλήματα γίναν ντάνα, αχ ρε πολιτική… πουτάνα !
● Στο «Ντυνάν» στο «Ντυνάν» προβλέπουν τον Γεωργιάδη με χειροπέδες να τον παν…
● «Δημοσιογράφοι – φερέφωνα ( ΔΟΛ – Σκάϊ και άλλοι) συνεχίζουν να κάνουν… πίτες στ’ αφεντικά τους!» Το έλεγαν και το ξανάλεγαν σε συγκέντρωση…
● Γίνεται δήμευση περιουσιακών στοιχείων του Παπαντωνίου, του Θέμου Αναστασιάδη και άλλων «απατεώνων» όπως τους χαρακτηρίζουν στη πιάτσα συμπολίτες μας, για «εγκλήματα κατά της νομιμότητας». Και οι ίδιοι συμπολίτες ζητούν από τον σημερινό πρωθυπουργό «να μην χαριστεί σε κανέναν αν θέλει να ξεβρομίσει τον τόπο από τους βόθρους της πολιτικής και δημοσιογραφικής ζωής». Δεν έχουν άδικο!
● «Εσύ, Ασημακοπούλου, της Ν.Δ., πόσες… πίτες έκανες στο Σαμαρά για να σε κάνει βουλευτίνα;». Είναι ερώτημα νεοδημοκρατών! Αν θέλει απαντάει, αν θέλει, ας… συνεχίσει να κάνει… πίτες.
● Τον αναπληρωτή, υπουργό Υγείας, κ. Πολάκη, βρήκαν κάποιοι και κάποιες να σχολιάσουν για το «έθιμο με τις μπαλωθιές» στην λεβεντογέννα Κρήτη! Ας βρουν το βίντεο με τον εκλιπόντα Κων/νο Μητσοτάκη, να δουν πόσες εκατοντάδες μπαλωθιές «έπεσαν» όταν επισκέφθηκε τη Μεγαλόνησο, ως πρωθυπουργός! Τότε ήταν όλα καλά; Άντε νούμερα και γλείφτες, μη προσβάλετε άλλο την Κρήτη για να φανείτε αρεστοί στους… νταβατζήδες σας! Ακόμη και στην τελευταία του κατοικία τον συνόδευσαν με μπαλωτιές τον Μητσοτάκη στα Χανιά… Αυτά δεν τα βλέπουν οι συκοφάντες του Πολάκη; Σα δε ντρέπονται τα νούμερα!
● Πυρκαγιά, παρόμοια με τους δίδυμους, στη Ν. Υόρκη, εκδηλώθηκε σε «ουρανοξύστη» στο Β. Λονδίνο. «Ύποπτη χαρακτηρίζεται» η έκρηξη της φωτιάς, τις νυχτερινές ώρες! Είναι από τυχαία έκρηξη ή «έργο… αγνώστων», όπως λέγεται;
● Τι «μήνυμα» στέλνει άραγε, ο μεγάλος σεισμός ( 6,1 ρίχτερ) στο Β. Αιγαίο; Λοιμοί, σεισμοί, καταποντισμοί; Μη μου πείτε ότι θα επαληθευτούν κάποιες «προφητείες;» . Μακάρι όχι και ποτέ !!!
● Το επόμενο γιουρογκρούπ θα γίνει από «διεθνείς τοκογλύφους» χωρίς μάσκες… Αυτή είναι η κατάρα κάθε χώρας ! Να μας κυβερνάνε οι τοκογλύφοι !!!
● Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυρ. Μητσοτάκης, επισκέφθηκαν σεισμόπληκτες περιοχές στη Μυτιλήνη. Κι αφού… κουνήθηκαν και οι δύο μαζί, έφυγαν… χεράκι χεράκι από το νησί.
● «Μνημείο διαπλοκής» χαρακτήρισε το Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» ο άλλοτε ισχυρός άνδρας Α. Μαρτίνης στην Εξεταστική στη Βουλή! Ακούνε οι Βορίδης, Γεωργιάδης, Λομβέρδος, Μυταράκης, Σαμαράς, Μητσοτάκης και Σία; Ας πουν αλεύρι, κάποιος εισαγγελέας τους γυρεύει…
● Καλή επιτυχία στους μαθητές και μαθήτριες που διαγωνίζονται στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, καλή δύναμη και στους εκπαιδευτικούς που είναι επί ποδός ώστε να λειτουργούν όλα άψογα! Δώστους και κανα επίδομα κ. υπουργέ Παιδείας μήπως και… ηρεμήσουν, γιατί παντού βλέπουν… συνωμοσίες! Δυστυχώς!!!
● Τώρα που το γιουρογκρούπ ενέκρινε το δάνειο των οκτώμισι δισεκατομμύρια, στην Ελλάδα οι ανταποκριτές μας σε διάφορα μέτωπα μεταδίδουν ότι: « Κάποια λαμόγια της παραδημοσιογραφίας όπως Πόρτον Σάλτεν, Κουσόνη, Παπαντρημιτρίου, Παπουλοχρήστον και μερικά ακόμα του Σκάι και του ΔΟΛ επιχείρησαν να αυτοκτονήσουν με τις γραβάτες τους, τις ζαρτιέρες τους, τα στριγκάκια τους και τα λασπωμένα μυαλά τους. Δεν άντεξαν την επιτυχία της κυβέρνησης!» Λεπτομέρειες στο επόμενο. Καληνύχτα σας!
● Η παραγωγή του τρίτου ιστορικού ντοκιμαντέρ για τα μαρτυρικά χωριά στο νότιο Ρέθυμνο τις βαρβαρότητες και τα εγκλήματα των γερμανών ναζί σε βάρος των κατοίκων συνεχίζεται. Μανώλη Παντινάκη ετοίμασε την ομάδα δράσης… Τέλος του μήνα αρχίζουμε, αφού πρώτα «πάρει φωτιά» όλη η Κρήτη με το γάμο (30-6-17, στο Ηράκλειο) της φιλιώτσας μου (βαφτιστήρας μου) Κατερίνας Παντινάκη, από τις μεγαλύτερες μορφές στον κόσμο της μαχόμενης και ελεύθερης δημοσιογραφίας!!!
● Καιρός: Βουλευτίνες σι-θρου και βίλες οργίων… Έρχεται ανάπτυξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου