Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Σαπίλα, αλητεία, μπόχα, σήψη και θλίψη!!! Του Γιάννη Κανελλάκη

Σαπίλα, αλητεία, μπόχα, σήψη και θλίψη!!!

Του Γιάννη Κανελλάκη


Η έλλειψη ηθικής, πολιτισμού και παιδείας στη δημόσια πολιτική και κοινωνική έκφραση και τοποθέτηση, προφορική ή γραπτή, από πολιτικούς, δημοσιογράφους, συνδικαλιστές και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, φανερώνει ξεκάθαρα την διαπλοκή και διαφθορά, αλλά και την σχέση των τύπων αυτών με την «αρπαχτή!». Φανερώνει ξεκάθαρα τη σχέση τους με την «μίζα» και σκιαγραφείται έτσι και χωρίς αναστολή, ο χαρακτήρας του «αδίστακτου απατεώνα!».
Δεν είναι καινούργια η ανακάλυψη αυτή, ούτε πρώτη φορά επισημαίνεται η άθλια συμπεριφορά κάποιων «λασπόβιων» τύπων, που κατέχουν πολιτική θέση, ή δημοσιογραφική φωνή, ή αυτοδιοικητική καρέκλα… Σε πολλά κοινωνικά φαινόμενα τραγωδίας, εθνικού χαρακτήρα, οι μοιραίοι αυτοί τύποι αντιπαρατίθενται μόνο και μόνο να διασφαλίσουν την «δεδηλωμένη» δηλαδή, να «τσεπώσουν» κάποια «κομμάτια» από την πίτα των αφελών ψηφοφόρων. Αλλά το κάνουν και από μίσος, ζήλεια, φθόνο, κόμπλεξ, κατωτερότητα, έλλειψη αξιοπρέπειας και ευθύνης! Πρόκειται για υπάνθρωπους, βλαβερούς στη κοινωνία και για ακατέργαστους βουτηγμένους στην αγυρτεία…
Δυστυχώς, με αφορμή την «εθνική τραγωδία» και τον θάνατο τουλάχιστον είκοσι συνανθρώπων μας από τις σχεδόν πρωτοφανείς πλημμύρες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι, περιφερειάρχες, υπουργοί και άλλοι «διανοητές της φρίκης» έχυναν δηλητήριο ο ένας για τον άλλο, πατώντας πάνω στα πτώματα των άτυχων συμπολιτών μας.
Ούτε ένας δεν ανέλαβε καμία ευθύνη για τον θάνατο αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι πλήρωσαν με την ζωή τους την αλαζονεία, την υποκρισία, την ψευτιά, τον εμπαιγμό, την εγκληματική αδιαφορία και κοροϊδία αυτών, που για δεκαετίες ολόκληρες ψήφιζαν για «μια καλύτερη ζωή», ακόμη μέχρι και σήμερα! Αντί όμως μιας «καλύτερης ζωής», οι άθλιοι και μοιραίοι αυτοί «σωτήρες του τόπου και εθνοπατέρες» φρόντισαν να τους «ανοίξουν τάφους» για «αιώνια ζωή».
Και οι μητσοτάκηδες έκαναν αντιπολίτευση στα «λασπόνερα» της Ν.Δ. της Πειραιώς, με «πρωτοσέλιδα εφημερίδων», ο Σκάϊ αποκαλούσε «Τσαουσέσκου» τον πρωθυπουργό (τον όποιο εκλεγμένο πρωθυπουργό) και ο Πάγκαλος αποκαλούσε «τσογλάνι» τον Τσίπρα, ενώ οι προηγούμενοι ήταν όλοι τους άγιοι! Ποιοι, λοιπόν, πρέπει να «σκεπαστούν με λάσπες και μπάζα» από την ξεχειλισμένη οργή των πολιτών αυτού του τόπου, μήπως και ξεβρομίσει οριστικά αυτή η χώρα από τέτοιου είδους χολέρες;
Και πολλές φορές κάποια σχόλια, για τον (εκάστοτε πρωθυπουργό), γίνονται από πληρωμένους κονδυλοφόρους ανάλογα με τις «μίζες» που εξασφαλίζουν ποικιλοτρόπως, από «καθεστωτικούς» και τις υποσχέσεις που παίρνουν για βόλεμα. Σ’ αυτή τη φάση δεν βρήκαν, φαίνεται, πρόσφατο έδαφος στο περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα, γι’ αυτό και πικρόχολα ανέφεραν, μεταξύ άλλων, ότι «ο πρωθυπουργός πήγε σαν κλέφτης στις πλημμυρισμένες περιοχές και με μια μέρα καθυστέρηση!!!». Αιδώς αχρείοι!!! Αιδώς άθλιοι! Αιδώς ηλίθιοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου