Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΙΚΗΣ

ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΙΚΗΣ
Αναβλήθηκε ( λόγω απεργίας των Γραμματέων των Δικαστηρίων ) η δίκη στο 3ο Μονομελές Αθηνών, με κατηγορούμενο τον δημοσιογράφο ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ και μηνυτή τον πολιτικό ΝΙΚΟ ΜΗΤΑΡΑΚΗ, για την γνωστή υπόθεση σχετικά με την «Πώληση του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν», όπου σε δημοσίευμά μας αναφέραμε μεταξύ άλλων ότι «εμπλέκεται και ο πρώην Υφυπουργός».

Εμείς πάντως, για μία ακόμη φορά, κάνουμε γνωστό ότι « ουδεμία πρόθεση και κανένα δόλο δεν είχαμε να θίξουμε την τιμή και την υπόληψη του πολιτικού κ. Μηταράκη». Αντίθετα, δημοσιεύσαμε ( 12 Οκτωβρίου 2012) ελεγμένες πληροφορίες από εργαζόμενους στο Ερρίκος Ντυνάν, το περιβάλλον του Προέδρου του Ιδρύματος κ. Μαρτίνι, πολιτικών και άλλων προσώπων, με σκοπό και μόνο να προστατευθεί το δημόσιο συμφέρον και να ενημερωθούν οι έλληνες πολίτες.
Ο κ. Μηταράκης, τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά, παρά τις προσπάθειές μας, απέφυγε (?) να μας επιβεβαιώσει ή να μας διαψεύσει τις πληροφορίες , που στάθηκαν αφορμή να αρχίσουν έρευνες και σε επίπεδο Βουλής ! Η υπόθεση πήρε τη μορφή μεγάλου σκανδάλου ! και απασχολεί ακόμη Δικαστικούς Λειτουργούς και την Ελληνική Κοινή Γνώμη, αλλά και Υπηρεσίες της Βουλής των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου