Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΡ. ΝΤΥΝΑΝ…

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΡ. ΝΤΥΝΑΝ…
Αναβλήθηκε σήμερα (28.11.2018) ( για τέταρτη φορά …) η δίκη στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με κατηγορούμενο τον δημοσιογράφο Γιάννη Κανελλάκη και μηνυτή τον πολιτικό Νότη Μηταράκη, για την γνωστή υπόθεση σχετικά με την «Πώληση του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν», όπου σε δημοσίευμά μας αναφέραμε μεταξύ άλλων και μετά από σχετικές καταγγελίες ότι «εμπλέκεται και ο πρώην Υφυπουργός».

Εμείς πάντως, για μία ακόμη φορά, κάνουμε γνωστό ότι « ουδεμία πρόθεση και κανένα δόλο δεν είχαμε, σε καμία περίπτωση, να θίξουμε την τιμή και την υπόληψη του πολιτικού κ. Μηταράκη». Αντίθετα, δημοσιεύσαμε ( 12 Οκτωβρίου 2012) καταγγελίες εργαζομένων στο Ερρίκος Ντυνάν, το περιβάλλον του Προέδρου του Ιδρύματος κ. Μαρτίνη, πολιτικών και άλλων προσώπων, με σκοπό και μόνο να προστατευθεί το δημόσιο συμφέρον, και να ενημερωθούν οι έλληνες πολίτες.
Ο κ. Μηταράκης, τον οποίο δεν γνωρίζουμε προσωπικά, παρά τις προσπάθειές μας, δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία μαζί του, με αποτέλεσμα, να μην υπάρξει (μέχρι σήμερα) κάποια διάψευση των καταγγελλομένων από εργαζόμενους στο Ερρίκος Ντυνάν, πολιτικούς και ανθρώπους από το στενό περιβάλλον του προέδρου του Ιδρύματος κ. Μαρτίνη, ο οποίος μετά τις αποκαλύψεις των σκανδάλων προφυλακίστηκε.
Διευκρινίζουμε ότι, εκ παραδρομής σε προηγούμενο άρθρο μας, είχε διατυπωθεί η φράση «απέφυγε ( ο κ. Μηταράκης) να μας επιβεβαιώσει ή να μας διαψεύσει τις σχετικές καταγγελίες». Αντίθετα, επισημαίνουμε ότι δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με τον κ. Μηταράκη, ώστε να φιλοξενήσουμε στο επίμαχο άρθρο και τις δικές του απόψεις. Ως αδέσμευτοι δημοσιογράφοι, ουδέποτε αρνηθήκαμε να φιλοξενήσουμε οποιαδήποτε απάντηση ή διάψευση σχετικά με καταγγελίες που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας….
Γιάννης Κανελλάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου