Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Οι γύπες του γιουρογκρούπ και οι αρουραίοι της διεθνούς τοκογλυφίας Του Γιάννη Κανελλάκη



Οι γύπες του γιουρογκρούπ και  οι αρουραίοι  της διεθνούς τοκογλυφίας
Του Γιάννη Κανελλάκη

         
          Στα «αγκαθωτά» τους δίχτυα επιχειρούν εδώ και μέρες να «τυλίξουν» τον έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, οι γύπες του γιουρογκρούπ και οι διεθνείς τοκογλύφοι, προκειμένου να τον εξοντώσουν με τον τρόπο που αυτοί θα επιλέξουν. Αυτό μαρτυρούν οι βάρβαρες, απάνθρωπες και ναζιστικές τακτικές συμπεριφοράς που ακολουθούν τον τελευταίο καιρό σε βάρος  του έλληνα πρωθυπουργού αλλά  και του ελληνικού λαού. Θεωρείται  απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό όλο αυτό το «θέατρο» που παίζεται «σε σκοτεινούς θαλάμους» σε κτίρια των Βρυξελλών να στρέφονται όλοι σχεδόν οι ευρωπαίοι του γιουρογκρούπ εναντίον ενός ηγέτη μιας χώρας που ανήκει στο ίδιο μπλοκ. Μιας χώρας και ενός λαού που έχουν την ατυχία (λόγω κακής διαχείρισης των απατεώνων ελλήνων πολιτικών) να εξαρτώνται οικονομικά τα τελευταία χρόνια απ΄ αυτή την διεθνή  συμμορία.
          Η ανθρωπότητα ολόκληρη παρακολουθεί τον πρωτόγνωρο τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται οι λεγόμενοι θεσμοί (τροικανοί) στην ελληνική αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες, όπου διαπραγματεύεται και επιδιώκει μια δίκαιη λύση στο ελληνικό οικονομικό ζήτημα. Με μίσος και επιθετικότητα οι ύαινες του γιουρογκρούπ επιχειρούν την διαπόμπευση του έλληνα πρωθυπουργού και την αφαίμαξη των ελλήνων πολιτών. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύεται σε καθημερινές συναντήσεις που γίνονται στα πλαίσια των διαπραγματεύσεων. Ιστορικά, είναι πρωτοφανές για μια ένωση χωρών, όπως για παράδειγμα είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση (τρομάρα της), να εξακοντίζει τα βέλη της εναντίον ενός μέλους της, όπως η  Ελλάδα, η οποία έχει  τα ίδια δικαιώματα, είναι ισότιμη και γεμάτη ιστορία, πολιτισμό, δημοκρατία, φιλοσοφία και φώς.
          Αν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το γιουρογκρούπ, έτσι ερμηνεύουν την δημοκρατία και την έννοια αυτής, τότε σίγουρα έχουν μαύρα μεσάνυχτα από τέτοια πολιτεύματα, φιλοσοφία, ελευθερία, πολιτισμό και φως! Προφανώς, κάποιοι απ΄ αυτούς ζουν και λειτουργούν με τα κατάλοιπα του φασισμού, του ναζισμού και του χιλτερισμού. Αν στο πίσω μέρος του μυαλού τους  έχει καρφωθεί η ιδέα να αιματοκυλήσουν και πάλι την Ευρώπη, τότε σίγουρα πρέπει να παρέμβει το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης προς αποφυγή νέων εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας!
          Έλληνα πρωθυπουργέ, Αλέξη Τσίπρα, είναι ηλίου φαεινότερο ότι η συμμορία του γιουρογκρούπ (με ελάχιστες εξαιρέσεις), δεν θέλει να πιστέψει ότι σε χώρες της Ευρώπης, όπως η Ελλάδα, υπάρχουν και λαοί που ψηφίζουν αριστερή κυβέρνηση. Επιθυμία τους και σχέδιο τους, λοιπόν, είναι να σου δώσουν, σ΄ αυτή την φάση των διαπραγματεύσεων, μερικά δισεκατομμύρια ευρώ και μια παράταση μέχρι το τέλος του χρόνου προκειμένου να τους αδειάσεις την γωνιά. Είναι, λοιπόν, (και) στο χέρι σου κύριε πρωθυπουργέ να τους αντιμετωπίσεις ως ένας ηγέτης ενός λαού που δεν λυγίζει, δεν τρομοκρατείται, δεν εκβιάζεται, δεν ταπεινώνεται και διδάσκει πως οι δούλοι γίνονται λεύτεροι. Ο Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ είχε πει κάποτε  το ιστορικό: «Now is the time!». Δηλαδή, τώρα είναι η ώρα! Βροντοφώναξέ το κύριε πρωθυπουργέ και να είσαι σίγουρος ότι ολόκληρος ο ελληνικός λαός θα σε ακολουθήσει. Αν δεν το κάνεις, τότε ο λαός θα σε κατατάξει στην κατηγορία των προηγούμενων, πράγμα που δεν θα το επιθυμούσε ποτέ στην πολιτική σου καριέρα.  Διάλεξε λοιπόν και πάρε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου