Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Τι είπαν συμπολίτες μας για το ταξίδι Ερντογάν στη χώρα μας. «Μετά το Μολών Λαβέ του Αντρέα ήρθε το Μολών Λαβέ του Τσίπρα…» Του Γιάννη Κανελλάκη

Τι είπαν συμπολίτες μας για το ταξίδι Ερντογάν στη χώρα μας.
«Μετά το Μολών Λαβέ του Αντρέα
ήρθε το Μολών Λαβέ του Τσίπρα…»
Του Γιάννη Κανελλάκη


Κοινοί συκοφάντες, λασπολόγοι, κινδυνολόγοι, ανθέλληνες, καιροσκόποι, πουλημένοι, προδότες, παράσιτα, φασιστοειδή, μισθοφόροι, προσκυνημένοι, εγκάθετοι, ξενοκίνητοι, πρακτορίσκοι, απάτριδες, χαφιέδες, πεινασμένοι, κοπρολάγνοι, πρωκτολόγοι, κυναιδόφιλοι, κυνικοί, πρωκτογλείφτες πεοθηλαστές, «θηλυπρεπείς», πατριδέμποροι, γενίτσαροι, γιουσουφάκια, χανουμόβιοι, τσαντηλοσκεπείς, κελεμπιοφόροι, μουσταφά τσογλάν, μπανιστηράκηδες και αυνανιστές της χυδαιότητας του αποσυνθετικού ημικρανίου τους.
Ειπώθηκαν κι άλλα! Δεν πρόλαβα να τα συγκρατήσω όλα! Πρόκειται για κοσμικά επίθετα γραμμένα και ραμμένα στα μέτρα των παχύσαρκων ερπετών και υδροκέφαλων σχολιαστών σε κάποια ραδιο-βοθρόφωνα και τηλεοράσεις – χωματερές! Αφορούσαν την επίσκεψη του τούρκου προέδρου κ. Ερντογάν στη χώρα μας! Αφορούσαν και εκτοξεύονταν κατά δημοσιογράφων και πολιτικών σχολιαστών. Αφορούσαν, όπως είπαν, σχολιαστές στο Σκάι, μισθοφόρους του σταθμού, (Πορτοσάλτε, Παπαδημητρίου, Τσίμα, Αυτιά και άλλους), αλλά και σχολιαστές της πολιτικής (Κουμουτσάκος, Γιακουμάτος και άλλους).
Τα παραπάνω και πολλά ακόμη ονόματα, που αναλαμβάνουν να ρίχνουν την λάσπη σε βάρος της πατρίδας και των συμφερόντων της χώρας, σε κάθε ευκαιρία, εξυπηρετούν τα βρώμικα και ανθελληνικά συμφέροντα των νταβατζήδων- αφεντικών τους! Όπως για παράδειγμα, η συνέντευξη στο Σκάι και τον Αλέξη Παπαχελά, του κ. Ερντογάν, δυο μέρες πριν την επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας! Ακούστηκαν πολλά όπως: «Πήγε ο πράκτορας της ΣΙΑ και φερέφωνο του Αλαφούζου και πήρε την συνέντευξη για να την προβάλει παραμονή της επίσκεψης του Ερντογάν στην Αθήνα. Αυτή και μόνο η κίνηση έδειξε ολοφάνερα τη προβοκάτσια του Αλαφούζου – Σκάι σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων!» Και μάλιστα κάποιοι μίλησαν για «κάψιμο του τηλεοπτικού σταθμού!».
Ακούστηκαν επίσης σχόλια για την στάση δημοσιογράφων- χαφιέδων εφημερίδων (Μαρινάκη, ΔΟΛ, Πρετεντέρη και ΣΙΑ), που ο μόνος στόχος του εκδότη- ιδιοκτήτη είναι «να ρίξει την κυβέρνηση ώστε να γλιτώσει τα θαλασσοδάνεια του Ψυχάρη και να μην πάει ο ίδιος και η παρέα του φυλακή για τις καραβιές ναρκωτικών που έχουν φέρει στη χώρα και δηλητηρίασαν το μισό πληθυσμό!». Φυσικά, αναφερόμενοι κάποιοι στην υπόθεση αυτή είπαν, μεταξύ άλλων, ότι «έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης!».
Σχετικά με την επίσκεψη του κ. Ερντογάν στην Ελλάδα και τις επαφές του με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας, ειπώθηκαν, μεταξύ άλλων ότι «ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αντιμετώπισε με εθνική υπερηφάνεια, αξιοπρέπεια και θάρρος τις προκλήσεις του τούρκου προέδρου και τον έφερε προ των ευθυνών του, στο θέμα των μουσουλμάνων στη Θράκη, το Κυπριακό, την Αγία Σοφία, τους έλληνες της πόλης και την Συνθήκη της Λωζάνης! Ουδείς άλλος το έχει κάνει. Και για την Συνθήκη της Λωζάνης δικαιώθηκε ο έλληνας πρωθυπουργός από τις Η.Π.Α. και Βρυξέλλες!
Παρόμοια αντιμετώπιση, από έλληνα πρωθυπουργό είχαν οι τούρκοι μόνο το 1987, από τον αείμνηστο Αντρέα Παπανδρέου, με το «Μολών Λαβέ» που είπε στις απειλές της Άγκυρας, να στείλει ερευνητικό πλοίο στα ελληνικά χωρικά ύδατα στο Αιγαίο. Άρα, λοιπόν, συμπεραίνεται, όπως είπαν έλληνες πολίτες, ότι ένας Αντρέας Παπανδρέου και ένας Τσίπρας, όρθωσαν το ανάστημα τους απέναντι σε οποιεσδήποτε τούρκικες απειλές και αμφισβητήσεις των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Και τα δυο μηνύματα από τους δύο έλληνες πρωθυπουργούς τα κατέγραψαν στις σελίδες της ιστορίας τους οι τούρκοι! Έστω και γιαβάς- γιαβάς… Τα συμπεράσματα των πολιτών είναι ότι «ο Τσίπρας έμεινε στην ιστορία ως μεγάλος ηγέτης και για δύο ακόμη τετραετίες θα κυβερνάει!». Ακούγονται λίγο υπερβολικά όλα αυτά αλλά ειπώθηκαν…
Όσο για τους περισσότερους έλληνες πολιτικούς αρχηγούς θα έπρεπε να ντρέπονται, όπως είπαν έλληνες πολίτες, για την στάση τους απέναντι στην Ελληνική Κυβέρνηση και τα εθνικά μας θέματα κατά την επίσκεψη του τούρκου προέδρου Ερντογάν στη χώρα μας ! Απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι προτιμούν να θυσιάζουν τα συμφέροντα της χώρας μπροστά στα συμφέροντα του κόμματός τους! Γι αυτό και θεωρούνται επικίνδυνοι !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου