Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Βολεμένοι, προσκυνημένοι, παράσιτα και αρπακτικά… Του Γιάννη Κανελλάκη

Βολεμένοι, προσκυνημένοι, παράσιτα και αρπακτικά…


Του Γιάννη Κανελλάκη



Αυτοί, που στο παρελθόν είχαν εθιστεί στο βρώμικο βόλεμα, τη ρουφιανιά και την χαφιεδισμό, οφείλουν να εξυγιάνουν το διαβρωμένο μυαλό τους και να ευθυγραμμιστούν και να εκπολιτιστούν με τους συμπολίτες μας στις αντιλήψεις της αξιοκρατίας και δικαιοσύνης. Ως κόλακες, κομμάτων, πολιτικών, επιχειρηματιών και διαφόρων νταβατζήδων, αυτοδιαβρώθηκαν, αυτοεξευτελίστηκαν, βαρβαροποιήθηκαν, αυτοχυδαιοποιήθηκαν και με την τακτική των ερπετών, ταυτίζονταν, ακόμα και με βόθρους, προκειμένου να εξασφαλίσουν το αυθαίρετο σπίτι τους, άνομο διορισμό, την ανήθικη επιδότηση και τον παράνομο βιοπορισμό τους! Δεν είναι τυχαίο που η χώρα χρεοκόπησε απ΄αυτή τη σαπίλα των σαράντα χρόνων!.
Οι ασπόνδυλοι και οστρακοφόροι πιθηκάνθρωποι, υπηρέτες του συστήματος, γλείφτες των αφεντικών τους, των πολιτικών και άλλων, αλλά και τσιρκολάγνοι και πατριδοκάπηλοι, συνεχίζουν να παράγουν μπόχα, προκειμένου, ως καρπαζοσυλλέκτες, να καρπωθούν το αλλότριο… Ανθρωποειδή και κτηνόμορφοι εμφανίζονται ως δήθεν οργίλοι για να χιμήξουν και να ρουφήξουν τον ιδρώτα των συμπολιτών μας, που μοχθούν καθημερινά για την έντιμη, ηθική, καθαρή και αξιοπρεπή επιβίωσή τους, ενώ τα παράσιτα της κοινωνίας στήνουν τα οπίσθιά τους στην πλουτοκρατία, την διαφθορά και την κεφαλαιοκρατία.
Τεμπέληδες, γυρολόγοι και τρακαδόροι μια ζωή. Λαϊκιστές της σφαλιάρας, ίαινες της κοινωνίας, «λακτιστές» του σαρκίου τους και σαρκοφάγοι του μεσαίωνα, κυκλοφορούν ανάμεσά μας ως παράσιτα, αναζητώντας τρόπους για αρπαχτές, πανέτοιμοι να προσκυνήσουν , να αλλαξοπιστήσουν, να ρουφιανέψουν, να χαφιεδίσουν, να προδώσουν και να συκοφαντήσουν, ως φασιστοειδή ώστε να είναι αρεστοί, ως σκυλιά και δούλοι στα αφεντικά τους. Πρόκειται για υδροκέφαλους, ανδρείκελα, αχυροφάγους, μωροφιλόδοξους, λείψανδρους, οσφυολαγόνους, περιττώματα, και πίθους των Δαναΐδων!!!
Οι αληθινοί ιδεολόγοι δεν κατασκευάζουν «πολιτικά είδωλα». Ούτε ως άλλοι φαρισαίοι και υποκριτές υποδύονται τον ρόλο του ψεύτικου ή περιστασιακού ιδεολόγου, προκειμένου να αρπάξουν ότι βρουν και ότι μπορούν! Οι αληθινοί ιδεολόγοι πιστεύουν σε ιδανικά, αξίες, καθαρούς αγώνες και ιδεολογίες, χωρίς να στοχεύουν ως κακομοίρηδες σε ιδιοτέλεια και ανταλλάγματα. Στη ζωή μου δεν προσκύνησα, δεν πρόδωσα, δεν αλλαξοπίστησα, δεν έφαγα , δεν διορίστηκα, δεν έγλειψα, δεν έσκυψα, και δεν συμβιβάστηκα. Παραμένω όπως γεννήθηκα ιδεολόγος, αδούλωτος, αδιαπραγμάτευτος, και απροσκύνητος. Και ζω με υπερηφάνεια ως ένας αετός και όχι …γονατιστός!!!. Σας ευχαριστώ. Καληνύχτα σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου