Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης

Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης


Απεβίωσε σε ηλικία 61 ετών ο Θέμος Αναστασιάδης. Ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τρίτης μετά από ενάμιση χρόνο μάχης με τον καρκίνο» όπως ανέφερε η εφημερίδα.
Ο Θέμος Αναστασιάδης αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και αμέσως εργάστηκε ως πολιτικός - οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες «Το Βήμα», «Εξπρές», «Ελευθεροτυπία» και «Καθημερινή»  Για ένα σύντομο διάστημα εργάστηκε στην ΕΡΤ, ενώ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν το ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 του Δήμου Αθηναίων.
Στη συνέχεια ξεκίνησε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου παρουσίασε χιουμοριστικά talk show (Νοκ Άουτ, Μπίλιες). Μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία υπήρξε η εκπομπή ΟΛΑ στον ALPHA, η οποία προβάλλονταν από τα μέσα του 2006 από τον ΑΝΤ1 και στην οποία παρουσιάζονταν, μεταξύ άλλων, βίντεο με συρραφή αποσπασμάτων από τηλεοπτικές εκπομπές.
Συλλυπητήρια από ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και Ποτάμι για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη
Τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη εκφράζουν στην οικογενειά του και στους συναδέλφους του στο "Πρώτο Θέμα" με ανακοινώσεις τους η ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ και το Ποτάμι.
«Στη μακρά πορεία του στη δημοσιογραφία, από τις πρώτες μέρες της ελεύθερης ραδιοφωνίας στον 9,84, την αρθρογραφία του σε πολλές εφημερίδες, αλλά και την παρουσία του στην τηλεόραση, ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε το δικό του διακριτό στίγμα. Στην σύζυγό του, τα παιδιά του και σε όλους τους εργαζόμενους του "Πρώτου Θέματος" απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.
"Αποχαιρετούμε σήμερα έναν ευφυέστατο και πετυχημένο δημοσιογράφο, έναν άνθρωπο με αστείρευτο χιούμορ στον οποίο χρωστάμε πολλά χαμόγελα της καθημερινότητας μας. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Θέμο" σημειώνει το ΚΙΝΑΛ.
Τέλος, το Ποτάμι εκφράζει τη θλίψη του "για την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη σε ηλικία μόλις 61 ετών. Θερμά συλλυπητήρια στους φίλους και συναδέλφους του στο Πρώτο Θέμα. Κουράγιο στην οικογένειά του".
Συλλυπητήρια της Ένωσης Κεντρώων για το θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη
Η Ένωση Κεντρώων, με ανακοίνωσή της εκφράζει τα συλλυπητήρια της, για τον θάνατο του δημοσιογράφου Θέμου Αναστασιάδη. Όπως αναγράφεται στην ανακοίνωση «παρότι "φεύγει" πολύ νέος, ο Θέμος, αφήνει την έντονη σφραγίδα του στο χώρο των ΜΜΕ. Καυστικός, ανατρεπτικός, διεισδυτικός και προ πάντων με αστείρευτο χιούμορ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου