Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Επόμενος στόχος η διάλυση του ΚΙΝΑΛ.


 Επόμενος στόχος η διάλυση του ΚΙΝΑΛ.

Επόμενος στόχος η διάλυση του ΚΙΝΑΛ.
Η κυβέρνηση καλώς προωθεί το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στο χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα στις διοικήσεις των Ομοσπονδιών. Αλλάζει σαφώς προς το καλύτερο τους όρους συμμετοχής των μελών τους σε αυτά. Θέτει το ανώτατο όριο των 70 χρόνων για να συμμετάσχει κάποιος στις ομοσπονδίες, προκειμένου να σπάσει το απόστημα με τους ισόβιους προέδρους και τις συνθήκες Καμόρας που επικρατούν σε αυτές.
Παράλληλα όμως η κυβέρνηση βλέπει το νομοσχέδιο αυτό και ως μια ευκαιρία να κλείσει ορισμένους ανοιχτούς λογαριασμούς με κόμματα που δεν δέχθηκαν την επίθεση φιλίας που τους έγινε, όπως το ΚΙΝΑΛ.
Έτσι όπως πληροφορούμαστε προσανατολίζεται να αντικαταστήσει τους προέδρους των ομοσπονδιών με πρώην στελέχη του Σημιτικού, (εκσυγχρονιστικού) ΠΑΣΟΚ.
Πρώτος και καλύτερος προωθείται για τη θέση του Βασιλακόπουλου στην ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης ο Παναγιώτης Φασούλας, παλιό πουλέν του Σημίτη. Με την ίδια λογική προετοιμάζουν και τους υπόλοιπους αντικαταστάτες των προέδρων των ομοσπονδιών.
Είπαν να ακολουθήσουν τη ρήση, «Το τερπνόν μετά του ωφελίμου».
Δεν πιστεύω να μην περίμενε η Φώφη Γεννηματά μια τέτοια κίνηση, όταν τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ έχουν διχαστεί και φλερτάρουν ανοιχτά, τα μισά με το ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα μισά με τη Νέα Δημοκρατία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου