Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης που έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανή, στη Νέα Σμύρνη

 

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης που έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανή, στη Νέα Σμύρνη

Ένας 30χρονος Ελληνοιρακινός είναι σύμφωνα με την Αστυνομία, ο φερόμενος ως δράστης που έριξε από τη μηχανή τον αστυνομικό της Ομάδας "Δράση", ο οποίος στη συνέχεια ξυλοκοπήθηκε άγρια, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν, χθες το βράδυ, στη Νέα Σμύρνη.

Η ΕΛΑΣ είχε ταυτοποιήσει τον 30χρονο από βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης και ήταν θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Παράλληλα, για βαρύτατα αδικήματα κατηγορούνται οι 16 συλληφθέντες για τα επεισόδια της Νέας Σμύρνης, ενώ ο ένας από αυτούς κατηγορείται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Οπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ, πρόκειται για έναν νεαρό, στον οποίο δόθηκε το προσωνύμιο "Ινδιάνος" και ο οποίος αναγνωρίστηκε ότι συμμετείχε στην ομάδα που επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά τον αστυνομικό της ομάδας "Δράση".

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ένας από τους 16 συλληφθέντες στα επεισόδια της Ν. Σμύρνης

Παράλληλα, για βαρύτατα αδικήματα κατηγορούνται οι 16 συλληφθέντες για τα επεισόδια της Νέας Σμύρνης, ενώ ο ένας από αυτούς κατηγορείται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ, πρόκειται για έναν νεαρό, ο οποίος αναγνωρίστηκε ότι συμμετείχε στην ομάδα που επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά τον αστυνομικό της ομάδας "Δράση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου