Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Δ. Μάντζος: Διαστρεβλώνει με ασύστολα ψεύδη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ά. Σκέρτσος τη θέση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε ψηφοφορίες της Βουλής

 


Για συνεχή διαστρέβλωση των θέσεων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επέκρινε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δημήτρης Μάντζος, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Άκη Σκέρτσο.

 

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σκέρτσος διαστρέβλωσε εκ νέου σήμερα όχι μόνο την πολιτική θέση αλλά και την ψήφο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στη Βουλή», ανέφερε ο κ. Μάντζος σε δήλωσή του κατηγορώντας τον κ. Σκέρτσο πώς «χωρίς δισταγμό είπε πως το Κίνημα καταψήφισε τα βιομηχανικά διδακτορικά και τα διπλά προγράμματα σπουδών, ενώ η αλήθεια είναι πως ψηφίσαμε ΝΑΙ και στις δυο διατάξεις (άρθρα 72 και 96 ν. 4957/2022).

Ό,τι ακριβώς ισχύει και για τους πρόσφατους ισχυρισμούς του για την ψηφιακή κάρτα εργασίας (άρθρο 74 ν. 4808/2021)».

 

Επισυνάπτοντας το πρακτικό της ψηφοφορίας όπου φαίνεται πως το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ψήφισε υπέρ στις συγκεκριμένες διατάξεις, ο Δημήτρης Μάντζος, τόνισε πώς κ. Σκέρτσος, ως υπουργός τόσα χρόνια, όφειλε να έχει διαβάσει τον Κανονισμό της Βουλής και να μην επαναλαμβάνει ασύστολα ψεύδη. «Δεν συνάδει με τον θεσμικό ρόλο που εκπροσωπεί ούτε και με το νέο ήθος που φανταζόμαστε ότι ως νέος άνθρωπος θα ήθελε να φέρει στην πολιτική», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου