Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Στην Αντιπολίτευση για πολλά χρόνια…* Του Γιάννη Κανελλάκη

Στην Αντιπολίτευση για πολλά χρόνια…
* Του Γιάννη Κανελλάκη

Η Δ.Ν., η οποία για πολλά χρόνια, όπως ακούγεται στα πέριξ, θα παραμείνει στην Αντιπολίτευση, «φτερνίστηκε» και ζητάει σύσσωμη την αποπομπή του υπουργού Παιδείας, Ν. Φίλη, από την κυβέρνηση. Είναι, πράγματι, μια «κομματική ευαισθησία» για τα όσα συμβαίνουν γύρω μας και γύρω τους απ΄αυτούς. Μόνο που ότι κάνουν το κάνουν άτσαλα, μεροληπτικά και καιροσκοπικά….
Οι τέσσερις υποψήφιοι, για την προεδρία του κόμματος, Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης, Τζιτζικώστας και Γεωργιάδης, μόνο παλιατζήδες δεν έχουν δηλώσει ακόμη ότι είναι και ότι μαζεύουν ότι παλιό και ότι σκουριασμένο, προκειμένου να πείσουν κάθε πικραμένο να τους ψηφίσει. Και οι τέσσερις είναι ικανοί μόνο για βοϊδοβοσκοί, αν και γι αυτή τη δουλειά χρειάζονται άνθρωποι με ικανότητες και ειδικές γνώσεις.
Στην προεκλογική τους περιοδεία κλαίνε και οδύρονται για τα όσα γίνονται στη χώρα μας με την «ανίκανη κυβέρνηση και τους επικίνδυνους υπουργούς». Το ότι σήμερα η πορεία της χώρας πάει από το κακό στο χειρότερο είναι «τοις πάσι γνωστό», αλλά ο πρωθυπουργός και κάποιοι συνεργάτες του καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να μην «βουλιάξουμε μια ώρα αρχήτερα…» όπως λένε συμπολίτες μας.
Το ότι θα μας βρουν «οικονομικές» και άλλες «συμφορές» δεν είναι κάτι που δεν απασχολεί τους έλληνες πολίτες και την κυβέρνηση, αλλά αυτό που ακούγεται πολύ έντονα είναι η τραγωδία την οποία βιώνει η Αντιπολίτευση και ιδιαίτερα η Ν.Δ., που δήθεν παίζει και το ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Δηλαδή, της ανύπαρκτης και πεθαμένης Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Όσο για την αμεροληψία και την αντικειμενικότητα, διεκδικούν και οι τέσσερις το βραβείο του «φαύλου πολιτικού». Σε καμιά τους εξόρμηση δεν μίλησαν για την σαπίλα του κόμματός τους, τα σκάνδαλα με την Ζήμενς, το κλέψιμο και την ληστεία των χρημάτων του ελληνικού λαού από κυβερνώντες, την χρεοκοπία της χώρας από Καραμανλή – Σαμαρά και λοιπούς πρωθυπουργούς. Να τους χαίρεστε…. Εσείς που τους προσκυνάτε. Θύματα των ξενόδουλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου